Terug naar zoekresultaten

MANUFACTURING PROJECT ENGINEER

Select HR Geel | Geel | Interim optie vast, Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 31 dagen op Jobat.be

Heb je uitgebreide engineering ervaring opgebouwd en dit bij voorkeur binnen een productie omgeving? En heb je eveneens ervaring met verbeterprojecten? Dan ben jij de PROJECT ENGINEER die wij zoeken.

Onze klant is een automotive bedrijf dat wereldwijde naambekendheid geniet. Dynamische werkomgeving met ontwikkelingsmogelijkheden voor medewerkers.

SELECT is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio.

MANUFACTURING PROJECT ENGINEER

Functieomschrijving

Takenpakket

Als manufacturing project engineer sta je in voor het continu verbeteren van de product- en proceskwaliteit, rekening houdend met alle facetten van World Class Manufactering, alsook het zorgen voor de integratie van de productie- en engineeringsactiviteiten. Je ondersteunt het productieproces bij product- of procesproblemen en assisteert bij het implementeren van grote productwijzigingen. Jouw uitdagingen liggen op diverse terreinen, zoals lay-out en equipment, logistiek en automatisering, robotisering, productinnovatie, kwaliteit, enz.

Je bent projectmanager van complexe technische projecten. Je volgt het volledige traject op van investeringsaanvraag tot en met implementatie. Hiervoor werk je nauw samen met externe leveranciers en interne afdelingen als productie, onderhoud, kwaliteit, purchase en logistiek.

Je werkt intensief samen met o.a. productie, quality engineering, product development en externe partners.

Profiel

Profiel

 • Je bent bij voorkeur bachelor of master in engineering (elektromechanica) en hebt een enige engineering ervaring in een productieomgeving;
 • je bent bekend met principes als Six-sigma en Lean Manufactering;
 • je bent sterk communicatief; je kan mensen overtuigen en kan duidelijk je mening verwoorden. Je kan ook vlot communiceren met verschillende partijen (engineers, operatoren, leidinggevenden, vakbondsleden, e.d.);
 • je hebt een goede kennis van de Nederlandse en Engels taal, zowel gesproken als geschreven;
 • je beschikt over een grote dosis verantwoordelijkheidszin;
 • analytisch denken en op korte termijn veel informatie verwerken is geen probleem voor jou;
 • je bent voldoende assertief om afspraken en regels in de fabriek te handhaven.

Aanbod

Aanbod

Wanneer je aan de slag gaat bij onze klant, kom je terecht in een internationale organisatie. Ze bieden jou een contract van onbepaalde duur aan binnen een uitdagende en zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen inbreng, aangevuld met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en reële, ruime doorgroeimogelijkheden.

Interesse?

Bezoek www.select-jobs.be voor meer informatie over de vacature Manufacturing Project Engineer of solliciteer online op de vacature Manufacturing Project Engineer.

Geel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 8 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

 • Interim optie vast
 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektricien' jobs in Geel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.