Terug naar zoekresultaten

MANUFACTURING ENGINEER

409291804

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 13 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

MANUFACTURING ENGINEER

Functieomschrijving

Voor onze klant, een technologische firma in de regio van Gent, is AGO Technics op zoek naar een manufacture engineer. In deze functie ben jij de technisch expert in busbars en stroomverdelingscomponenten (deze worden gebruikt in de automotive industrie, windmolens, basisstations van GSM's en de TGV,...). Je staat onder meer in voor volgende taken: - Wanneer je nieuwe projecten van je klanten binnen krijgt, sta je in voor de realisatie hiervan via 3D-ontwerp. - Je zorgt ervoor dat dit 3D-ontwerp overeenkomt met de wensen en behoeften van de klant, zowel op elektrisch als mechanisch vlak. - Je maakt de werkvoorbereiding op (definiëren van de procesplow, materialen, gereedschappen, tools en productietijden,...). - Je volgt de gemaakte prototypes in de productie op. - Van zodra het project klaar is om in productie te gaan, zorg jij ervoor dat de operatoren alle benodigde instructies en informatie krijgen. - Bij problemen tijdens het uitvoeren van het project, ben jij het aanspreekpunt en zorg je ervoor dat deze worden opgelost. - Je werkt samen met een gedreven team en de application engineer.

Profiel

Voor het uitoefenen van deze functie ben je in het bezit van een technisch bachelordiploma, bij voorkeur heb je reeds een eerste werkervaring als ontwerper of werkvoorbereider. Wanneer je kennis hebt van procesoptimalisatie- en kostenreductietechnieker (bijvoorbeeld Lean Manufacturing, Six Sigma, Kaizen) heb je een streepje voor.
Je bent klantgericht ingesteld, neemt initiatief en een echte problem solver. Je houdt ervan om jouw realisaties van de ontwerpen terug te vinden in de toepassingen van windmolens, basisstations van GSM's en de TGV.

Aanbod

De firma biedt jou een (optie) vast contract aan. Je krijgt een aantrekkelijk loonpakket op basis van je studies en ervaringen.
Interesse? Stuur je cv naar gent.technics@ago.jobs met vermelding van het referentienummer van deze vacature en we nemen spoedig contact met jou op.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 15 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Verantwoordelijke productieproces ' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.