Terug naar zoekresultaten
Accent

managment assistant

Accent | Oost-Vlaanderen | Bepaalde duur, Voltijds

Staat 24 dagen op Jobat.be

Onze klant biedt sinds de jaren 60 een ruim en geselecteerd aanbod van schilderijen aquarellen tekeningen sculpturen en grafiek aan een internationaal publiek.

managment assistant

Functieomschrijving

Als management assistent sta je onder meer in als het eerste aanspreekpunt voor onthaal telefonie opvolging van emails en afspraken. Je bent een ondersteuning voor de verschillende afdelingen en je staat zeer nauw in contact met de directie om mee te werken aan het groter geheel. Je zorgt voor een perfecte verwerking van administratie zoals het plaatsen en opvolgen van bestellingen het verwerken van data het controleren van gegevens organiseren van events ... Een breed takenpakket behoort tot jouw verantwoordelijkheid en dit mag je op een zelfstandige manier invullen.

Profiel

Als management assistent beschik je over de gave om een ware ondersteuning te zijn voor het gehele bedrijf jij hebt inzicht en kan perfect zien waar jouw steun nodig is. Je bent uiterst communicatief neemt zaken in handen en brengt ze tot een perfect eind. Je bent perfect 2 talig Nederlands - Frans en daarnaast spreek je ook zeer goed Engels je kan schakelen tussen de talen zonder dat dit jouw enige moeite kost zowel in woord als in geschrift. Jouw passie voor kunst geschiedenis en cultuur zoek je terug in jouw professionele carrière het geeft jouw de energie om met volle overgave jouw job uit te oefenen. Dankzij jouw levendige persoonlijkheid breng je een positieve sfeer binnen de groep leg je makkelijk contacten zowel intern als extern en heb je ook de intrinsieke motivatie om het hoge service niveau ten opzicht van klanten vast te houden. Je bent flexibel ingesteld oplossingsgericht en stressbestendig. Jouw werkweek loopt van Dinsdag tot en met Zaterdag van 09.00 - 18.00 uur.

Aanbod

Een kans om deel uit te maken van een internationaal gekend huis met kunst en schilderijen van over heel de wereld. Je krijgt de kans om niet zomaar je werk te doen maar om je passie en beleving om te zetten in een professioneel kader.

Interesse?

VG13/BUO
Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 20 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Frans, Nederlands

Aanbod

  • Bepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.