Terug naar zoekresultaten

1 van 4

Volgende

MANAGER

Door de groei van ons team in Hasselt, versterken we het team met een senior HR professional die samen met de regiomanager garant staat voor de verdere uitbouw van het kantoor.

Via Hudson Belgium NV | Midden-Limburg (Hasselt - Genk) | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 17 dagen op Jobat.be

Hudson is de onbetwistbare Belgische marktleider in HR dienstverlening. Via onze Rekrutering & Selectie, Talent Management en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten om succes te boeken met mensen.

Hudson heeft in Hasselt een lange historiek en is een vaste waarde binnen het HR landschap in Limburg. Ter versterking van ons team in Limburg zijn we voor ons kantoor in Hasselt op zoek naar een (m/v):

MANAGER

REKRUTERING & SELECTIE

Door de groei van ons team in Hasselt, versterken we het team met een senior HR professional die samen met de regiomanager garant staat voor de verdere uitbouw van het kantoor. Hudson is op zoek naar een collega die net zoals wij gaat voor kwaliteit en professionaliteit. Iemand voor wie klanten op de eerste plaats komen en die alles in het werk stelt om klantenprojecten succesvol en tot grote tevredenheid van alle betrokken partijen kwalitatief af te werken.

MANAGER

Functieomschrijving

 • Je maakt deel uit van het managementteam van ons kantoor in Hasselt. Je neemt mee de verantwoordelijkheid voor de commerciële en marketing initiatieven, de interne processen, de kwaliteit van de uitvoering van de opdrachten voor klanten en de ontwikkeling van het team.
 • Je hebt een ervaring als people manager of business manager, bij voorkeur in de HR dienstverlening. Jouw ondernemende attitude en zin voor verantwoordelijkheid zijn jouw tweede natuur. Je hebt ambitie en wil je graag inschrijven in een lange termijn project waarvan jouw impact meteen voelbaar is, maar waarbij je ook meeschrijft aan het succes van het kantoor op middellange termijn.
 • Als Manager heb je drie hoofdtaken: 1. Business ontwikkeling en netwerking, 2. Coaching van jouw teamleden, 3. Adviesverlening als business consultant naar klanten en kandidaten. Je doet zelf rekruteringsprojecten op management niveau van a tot z en treedt op als een professionele gesprekspartner. Je voert assessments uit volgens de Hudson methodologie op hoog niveau en vormt een klankbord voor kandidaten.

Profiel

 • Je bent relationeel sterk en weet op een natuurlijke wijze een professioneel netwerk verder uit te bouwen. Jouw inzicht in verschillende bedrijfssectoren maakt van jou een gewaardeerd klankbord voor onze klanten aangaande hun HR- en business strategie. Met je professionele bagage, houd je als strategische partner vinger aan de pols bij je klanten en prospecten. Je kan HR vragen detecteren en werkt samen met je collega's van andere disciplines om uiteenlopende klantenvragen te beantwoorden en totaaloplossingen te bieden.
 • Je beschikt over een Master diploma en minstens 10 jaar professionele management ervaring, vanuit de bedrijfswereld of vanuit consultancy. Ervaring met rekrutering & selectie is een pluspunt. Je hebt een gedegen inzicht in functieprofielen, bedrijfsprocessen en structuren. Je bent bekend met de Limburgse arbeidsmarkt.
 • Je bent iemand die autonomie naar waarde schat. Binnen een sfeer van vertrouwen en collegialiteit, krijg jij de ruimte om initiatieven te nemen en jezelf verder te ontplooien binnen het domein van HR en binnen de context van een ambitieuze organisatie waarin je kansen krijgt om door te groeien.

Aanbod

Wat hebben wij te bieden?

Als marktleider in HR biedt Hudson premium HR & business gerelateerde opleidingen aan en een carrièreperspectief in een groep die de brede HR lifecycle dekt. Bovendien zal je beschikken over state-of-the-art tools om opdrachten voor klanten op een succesvolle manier te finaliseren.

Interesse om te werken in een vooraanstaand consultancybureau met grote ambities?

Stuur dan vandaag nog je CV en sollicitatiebrief met vermelding van referentienummer BE768482 naar hr.careers@jobs.hudson.com.

Hudson t.a.v. Sarah Triest

Moutstraat 56 l 9000 Gent

Tel 09 242 53 19 l Fax 09 221 23 55 l E-mail hr.careers@jobs.hudson.com

Interesse?

Hudson Belgium
Sarah Triest
+32 9 242 53 19
Moutstraat 56 9000 Gent Belgium
Midden-Limburg (Hasselt - Genk)

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 22 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: HR management
 • Sector: Dienstverlening en Human Resource
 • Midden-Limburg (Hasselt - Genk)
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
 • Minstens 5 jaar ervaring
 • Nederlands, Engels

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'HR management' jobs in Midden-Limburg (Hasselt - Genk) meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.