Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 10

Volgende
STIB-MIVB

Manager Signalisatieteam (M/V)

Bij STIB-MIVB

Staat 20 dagen op Jobat.be

Met meer dan 8.800 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt een cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad.
De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers.
Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Manager Signalisatieteam (M/V)

Functieomschrijving

Je werkt in de Service Unit Field Support en rapporteert aan de Technical Senior Manager. De hoofdopdracht van het departement bestaat erin te garanderen dat de technische uitrusting op het reizigersparcours in goed werkende staat is.

Als Technisch Manager van het Signalisatieteam is het jouw taak om de werking van de dienst (Signaletics Intervention Force - SIF) te optimaliseren om zodoende de reizigers van een optimale signalisatie en informatie te verzekeren voor wat de onderneming en het MIVB-net betreft. Je zult verantwoordelijk zijn voor een team van 35 à 40 personen.

Meer in detail:

* Als manager van een multidisciplinair team ben je verantwoordelijk voor de teamdynamiek, aanwervingen (in samenwerking met de Human Resources), de evaluatie van je medewerkers, coaching en tenuitvoerlegging van de technische opleidingen.
* Je werkt mee aan het bepalen van de strategische oriëntaties op het parcours van de reiziger en ziet toe op de uitvoering ervan. Je staat in voor het afstemmen op de strategie van de Service Unit waartoe je behoort.
* Je beheert, organiseert en superviseert de productieactiviteiten in de werkplaats (zeefdruk, affiches...) alsook de activiteiten met betrekking tot de wijziging van de weginfrastructuur (wegmarkeringen, plaatsing van palen, …).
* Je analyseert/evalueert de onderhouds- en interventiestrategieën alsook de organisatie van de dienst en past ze aan vanuit een optiek van technische en human resourcesoptimalisatie (verdeling van de beschikbare krachten, grote lijnen van de rollenbeurten, procedures, uitbestedingen, reorganisatie¬projecten, …).
* Je werkt concepten uit voor afficheertools en bestudeert de nieuwe technieken. Je start studies op in het kader van de aankoop van nieuwe uitrustingen, stelt de bestekken op, helpt de inschrijvers kiezen (samen met het departement Aankopen en Logistiek) en superviseert de uitvoering van de projecten op het terrein. Je superviseert de bestellingen van materiaal en het voorraadbeheer.
* Je werkt de budgetten uit voor de entiteit.
* Je implementeert de eisen in verband met de kwaliteitscertificatie in samenspraak met de verantwoordelijken voor de kwaliteit in de Business Units (Tram, Bus en Metro).

Profiel

* Masterniveau of gelijkwaardig door ervaring.
* Je hebt minstens 5 jaar ervaring met team management.
* Je hebt een goede praktische kennis van het Nederlands en het Frans.
* Kennis van de technieken en wetten m.b.t. openbare werken, signalisatie en/of grafische kunsten is een pluspunt.
* Je bent vaardig in teambeheer, coaching en het creëren van een samenwerkingsdynamiek en je hebt zin voor analyse en continue verbetering. En tot slot ben je klantgericht.

Aanbod

* Een gevarieerde en boeiende functie in een dynamische en aangename werkomgeving.
* Een bedrijf dat garant staat voor professionele stabiliteit, een lange termijn visie, en projecten die een impact hebben op het dagelijks leven en de mobiliteit van de mensen.
* Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, via interne en externe opleidingen, maar ook met lange termijn carrièremogelijkheden.
* Een kwalitatieve, professionele werkomgeving en een competitief salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, 35 betaalde vakantiedagen per jaar, gratis abonnement openbaar vervoer (MIVB, TEC en De Lijn), en tot 75% korting op het NMBS abonnement voor woon-werkverkeer.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over STIB-MIVB?

Volg dit bedrijf

Maak werk van ons talentennetwerk en breng Brussel mee in vervoering. 

Brussel in beweging brengen, dat doen niet enkel onze chauffeurs. In al onze functies werk je met een hart voor Brussel en zet je mee je schouders onder de MIVB. Want al onze medewerkers zorgen er samen voor dat de reizigers van A naar B geraken. En ook naar de AB.

Met meer dan 8.800 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad. 


De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers. 


Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Interesse ? Aarzel dan zeker niet en soliciteer via onze jobsite jobs.stib-mivb.be

STIB-MIVB

Koningstraat 76 76, 1000 Brussel

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 40 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Maintenance manager
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Brussel
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Maintenance manager' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.