Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 44

Volgende

MANAGER ONTWERPAFDELING

HAYS Engineering is voor een sterk groeiende machinebouwer gespecialiseerd in ontwerp, productie en montage van complete installaties voor verschillende sectoren op zoek naar een manager van de 3D ontwerpafdeling.

Hays | Veurne | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 19 dagen op Jobat.be

? Verantwoordelijke ontwerpafdeling
? Masterdiploma in technische richting
? Sterke people manager

MANAGER ONTWERPAFDELING

Functieomschrijving

Als leidinggevende van de ontwerpafdeling stuur je een groep ingenieurs aan die fulltime nieuwe installaties ontwikkelen en bestaande aanpassen. Voor elke klant worden op maat gemaakte machines uitgewerkt; soms zijn dit volledige machineparken van bedrijven. Het grootste deel van je tijd besteed je aan het coachen en motiveren van de 15 medewerkers in je team. Je coördineert en evalueert de opgemaakte planning en zorgt ervoor dat de deadlines realistisch gesteld worden. Je ondersteunt je team bij het uitvoeren van het werk en probeert te optimaliseren waar mogelijk. Bovendien maak je deel uit van het management van deze kmo en draag je bij tot de strategie en visie van de firma.

Profiel

HAYS Engineering zoekt voor deze vacature een master in een technische richting. Belangrijk is dat je reeds leidinggevende ervaring hebt opgedaan in een industriële omgeving; ervaring in een ontwerpafdeling is een pluspunt. Je kan je mensen enthousiasmeren en bent optimistisch ingesteld.

Aanbod

Deze kmo uit regio Torhout biedt je een uitdagende job in een groeiende firma. Er heerst een aangename no-nonsense sfeer waar iedereen zichzelf kan zijn.

Op zoek naar een leidinggevende job binnen R&D of ontwerp? Solliciteer online of neem vrijblijvend en discreet contact op met Melanie D'Huyvetter van Hays Engineering via 0470 19 40 20.

Interesse?

Hays Kortrijk
Melanie DHuyvetter
056230467
Budastraat 2, 8500 Kortrijk, Belgie
Veurne

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 20 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Verantwoordelijke productieproces ' jobs in Veurne meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.