Terug naar zoekresultaten
STIB-MIVB

Manager Maintenance - Metro (M/V)

STIB-MIVB | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Met meer dan 9.000 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt een cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad.
De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers.
Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Manager Maintenance - Metro (M/V)

Functieomschrijving

De Brusselse metro is uniek. Niet alleen omwille van de technologieën die deel uitmaken van de werking van de metro, maar ook omwille van het belang van de metro in het dagelijks leven van duizenden reizigers.

Als Manager Maintenance zit je in het hart van de Brusselse mobiliteit, je maakt deel uit van een grote familie van gepassioneerde mensen en je werkt op technieken en onderhoudsprocessen die uniek zijn in België. Vandaag investeert MIVB enorm in de ontwikkeling van het metronet en de daarbij horende infrastructuren en jij kan daar mee vorm aan geven.

Je komt te werken in de Business Unit Metro en rapporteert aan de directeur van het departement. Het team dat je zal aansturen bestaat uit een 11-tal personen en deze équipe is verantwoordelijke voor al het onderhoud en de herstellingswerkzaamheden aan de metrotoestellen. Verder ben je verantwoordelijk voor het analyseren van de problemen die de metro's ondervinden en kan je een adequate oplossing voorstellen aan het hoger management.

Je bent stuurt verder het opleidingsteam aan dat instaat voor de scholing en bijscholing van de interne werknemers. Daarbij wordt je key-user van het SAP systeem voor het registereren van herstellingen aan de metrotoestellen. Tot slot ben je actief als change manager voor de ontwikkeling van de cultuur van de productiviteit.

Kortom, een zeer gevarieerde functie met veel verantwoordelijkheden in het hart van de Brusselse metro

Jouw taken zijn onder andere:

* Aansturen van het team dat verantwoordelijk is voor het onderhoud en de herstellingen aan de metro toestellen en de de bijbehordende onderdelen
* Het uitbouwen van een politiek van culturele verandering ter verbetering van de kwaliteit, productiviteit en veiligheid op het werk
* Het aansturen van het opleidingsteam dat verantwoordelijk is voor de interne scholing van de werknemers
* Analyseren en optimaliseren van de technische onderhoudsprocessen
* Instaan voor voorstudie, studie en inwerkingstelling van projecten van verandering/verbetering van het rollend materiel

Profiel

* Diploma: Je hebt een diploma behaald in een technische richting (elektriciteit, mechanica, pneumatiek, …)
* Jouw ervaring: Je hebt een ruime ervaring opgedaan in een technische functie en people management ervaring opgedaan. Je hebt bij voorkeur ervaring met grote projecten en kennis van technieken als Lean of het 5S systeem.
* Talenkennis: Je spreekt Nederlands of Frans en je hebt een degelijke kennis van de andere landstaal.
* Persoonlijke kwaliteiten:
- Goede people management capaciteiten
- Je kan het werk goed prioritiseren en organiseren
- Je werkt graag in een team en je bent graag onder de mensen
- Je staat open voor verandering en kan deze verandering ook zelf organiseren
- Je hebt een sterke interesse in techniek en wil in een technische omgeving werken

Aanbod

* Een gevarieerde en boeiende functie in een dynamische en aangename werkomgeving.
* Een bedrijf dat garant staat voor professionele stabiliteit, een lange termijn visie, en projecten die een impact hebben op het dagelijks leven en de mobiliteit van de mensen.
* Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, via interne en externe opleidingen, maar ook met lange termijn carrièremogelijkheden.
* Een kwalitatieve, professionele werkomgeving en een competitief salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, 35 betaalde vakantiedagen per jaar, gratis abonnement openbaar vervoer (MIVB, TEC en De Lijn), en tot 75% korting op het NMBS abonnement voor woon-werkverkeer.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij STIB-MIVB

Alle jobs Maintenance manager

Populaire jobs in Maintenance manager:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over STIB-MIVB?

Volg dit bedrijf

Maak werk van ons talentennetwerk en breng Brussel mee in vervoering. 

Brussel in beweging brengen, dat doen niet enkel onze chauffeurs. In al onze functies werk je met een hart voor Brussel en zet je mee je schouders onder de MIVB. Want al onze medewerkers zorgen er samen voor dat de reizigers van A naar B geraken. En ook naar de AB.

Met meer dan 8.800 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad. 


De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers. 


Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Interesse ? Aarzel dan zeker niet en soliciteer via onze jobsite jobs.stib-mivb.be

STIB-MIVB

Koningstraat 76 76, 1000 Brussel

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Maintenance manager' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.