Terug naar zoekresultaten
Verisure

Commerciële Manager Externe Communicatie en PR

Bij Verisure | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Verisure is op zoek naar een commerciële, getalenteerde, innovatieve en gepassioneerde Manager Externe Communicatie en PR om deel te worden van ons groeiend en succesvol marketing team. In deze rol rapporteer je aan de marketing director, maar zal je zeker in een business partnership werken met de verschillende teams in het bedrijf.
 

Commerciële Manager Externe Communicatie en PR

Functieomschrijving

Je zal verantwoordelijk zijn voor de implementatie en creatie van een communicatie- en mediastrategie ten einde de producten en diensten van Verisure kenbaar te maken bij een breder publiek. In deze zal je nauw samenwerken met de verschillende Verisure vestigingen doorheen Europa en Latijns Amerika.
Bovendien zal je in deze rol als woordvoerder naar voor treden en zal je tevens mediatrainingen geven aan interne collega’s. Gezien de bewakingssector een strikt gereguleerde sector is, is het eveneens van een essentieel belang dat je je weg weet te vinden bij overheidsinstanties en dat je er niet voor terugdeinst de evoluties in de sector op de voet te volgen.
 

Profiel

Je hebt zeker 10 jaar relevante ervaring in corporate communicatie, PR en/of journalistiek. Je bent gebeten door de actualiteit en je hebt de commerciële feeling om te begrijpen wat ons management team wenst uit te dragen. Door je ervaring kan je in een mum van tijd de bedrijfsinformatie en de expertise omzetten in nieuwswaardige verhalen.
Je bent Nederlandstalig en spreekt goed Frans en Engels. Dankzij je vlotte pen schrijf je persberichten die zo interessant zijn dat de media deze maar al te graag wenst te gebruiken in haar verslaggeving. Je kan de expertise van de business snel omzetten in scherpe opiniestukken of vertalen naar nieuwswaardige boodschappen, klaar om aangeboden te worden aan media. Je hebt bij voorkeur al zelf een netwerk én een goede reputatie uitgebouwd, zowel in de journalistiek, het bedrijfsleven als in politieke kringen.
Gezien dit een nieuwe functie is kan je zelfstandig werken en rekenen we op jouw expertise om snel en efficiënt stappen te zetten. Dankzij je enthousiasme en extraverte persoonlijkheid ben je tegelijk ook in staat om mediatraining te geven aan collega’s. Je bent veeleisend voor jezelf, resultaatsgericht en je houdt ervan in een snel veranderende omgeving te werken. Liefst heb je een winnaarsmentaliteit en ben je commercieel gedreven om zo de strategie van Verisure te begrijpen en te vertalen naar een duidelijke strategie.
 

Aanbod

De unieke opportuniteit om je stempel te drukken op de communicatie- en mediastrategie van een succesvolle, jonge en gedreven organisatie, die vooruit wil en één van de meest opvallende bedrijven is in zijn sector.
  • Een flexibele werkomgeving waar zeker ook de mogelijkheid is om thuiswerk te organiseren in functie van je agenda.
  • Een uitdagende en zeer gevarieerde functie in een sterk groeiend, professioneel bedrijf met een duidelijke strategie en met ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke inbreng.
Een marktconform salaris, aangevuld met een attractieve bedrijfswagen, maaltijdcheques van 8 euro, groeps- en hospitalisatieverzekering, GSM en laptop 
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Verisure

Alle jobs Marketing management

Populaire jobs in Marketing management:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Marketing management
  • Sector: ICT, Telecom en Internet
  • Brussel

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Minstens 5 jaar ervaring
  • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Marketing management' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.