Terug naar zoekresultaten

1 van 4

Volgende
STIB-MIVB

Manager Customer Infrastructures (M/V)

STIB-MIVB | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 13 dagen op Jobat.be

Met meer dan 9.000 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt een cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad.
De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers.
Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Manager Customer Infrastructures (M/V)

Functieomschrijving

Je werkt in het departement Technical van de Service Unit Field Support en je rapporteert aan de Manager Technical Operations. De hoofdopdracht van het departement waarin je werkt bestaat in het optimaliseren en waarborgen van de kwaliteit en operationele continuïteit van het klanten-parcours door hen een geslaagde transportervaring te garanderen.

Als Manager Customer Infrastructures is het jouw taak om de opvolging te verzekeren van de evolutie van de "klanten"-infrastructuren.

Meer in detail:

* Je houdt rekening met de veroudering van de huidige infrastructuren, de evolutie van de operationele behoeften, de evolutie van de verwachtingen van de reizigers, de evolutie die de MIVB wil voor haar imago.
* Je staat in voor de coördinatie van de interne contacten door de interne behoeften binnen de MIVB te bundelen met het oog op het beïnvloeden van de business requirements.
* Je werkt mee aan het ontwerpen (klantendimensie) en beheren van de werven (via de omkadering van het verantwoordelijke team) binnen de Klanteninfrastructuren via het beheren en superviseren van de logistieke dimensie, om de operationele medewerkers in staat te stellen om hun taken dagelijks uit te voeren met gepaste gereedschappen en uitrustingen bij de uitoefening van hun functie.
* Je beheert, controleert (toepassing van procedures en van de geldende regels) en coacht het personeel waar je verantwoordelijk voor bent.
* Je linkt diverse projecten aan elkaar om de behoeften/streefdoelen van de MIVB te rationaliseren door als Business Owner Operations de business requirements op jouw bevoegdheidsgebieden te specificeren.
* Je vergewist je er bij de verschillende betrokken partijen van of de projecten binnen de vooropgestelde termijnen afgeleverd worden (lobbying).

Profiel

* Diploma: Niveau Ingenieur met affiniteit voor techniek (elektromechanica, elektronica, …) en operationele materies.
* Jouw ervaring: 5 tot 8 jaar ervaring met projectenbeheer en opvolging van werven in een gelijkaardige sector.
* Technische kennis: Kennis van burgerlijke bouwkundewerken is een pluspunt.
* Kunnen werken met informaticatools: MS Office
* Talenkennis: Nederlandstalig of Franstalig met een goede kennis van de tweede landstaal.
* Persoonlijke kwaliteiten: People management, strategisch inzicht, assertiviteit, klant- en resultatengerichtheid, flexibiliteit (een rol als medewerker van wacht opnemen).

Aanbod

* Een gevarieerde en boeiende functie in een dynamische en aangename werkomgeving.
* Een bedrijf dat garant staat voor professionele stabiliteit, een lange termijn visie, en projecten die een impact hebben op het dagelijks leven en de mobiliteit van de mensen.
* Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, via interne en externe opleidingen, maar ook met lange termijn carrièremogelijkheden.
* Een kwalitatieve, professionele werkomgeving en een competitief salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, 35 betaalde vakantiedagen per jaar, gratis abonnement openbaar vervoer (MIVB, TEC en De Lijn), en tot 75% korting op het NMBS abonnement voor woon-werkverkeer.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over STIB-MIVB?

Volg dit bedrijf

Maak werk van ons talentennetwerk en breng Brussel mee in vervoering. 

Brussel in beweging brengen, dat doen niet enkel onze chauffeurs. In al onze functies werk je met een hart voor Brussel en zet je mee je schouders onder de MIVB. Want al onze medewerkers zorgen er samen voor dat de reizigers van A naar B geraken. En ook naar de AB.

Met meer dan 8.800 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad. 


De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers. 


Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Interesse ? Aarzel dan zeker niet en soliciteer via onze jobsite jobs.stib-mivb.be

STIB-MIVB

Koningstraat 76 76, 1000 Brussel

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 26 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Pr & bedrijfscommunicatie' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.