Terug naar zoekresultaten Vorige

9 van 10

Volgende

MANAGER ACCOUNTING

* Gevarieerde job met eindverantwoordelijkheid en uitdaging
* Zowel boekhoudkundige taken als business controlling, reporting en analyses
* Sleutelrol binnen snel groeiende multinational met veel doorgroeimogelijkheden

Hays Antwerpen | Lier | Onbepaalde duur, Voltijds

Nog 7 dagen om te solliciteren


Onze klant in Mechelen, een multinational met hoofdkantoor in Ierland en actief in projectmanagement en engineering, is wegens groei op zoek naar een Management Accountant.

In België zijn er twee filialen, één in Mechelen en één in Overijse. Verwacht wordt dat je tussen beiden pendelt, maar je kan zelf volledig zelfstandig je eigen agenda bepalen. Hoofdplaats blijft wel Mechelen en hier spendeer je het grootste deel van je tijd. In België zijn er een vijftigtal werknemers, maar de bedoeling is binnen vier jaar te groeien naar zo'n 200 mensen. Internationaal is het bedrijf actief in verschillende landen wereldwijd en heeft het in totaal zo'n 1.500 werknemers. Momenteel werkt de Belgische entiteit met een externe boekhouder, maar de bedoeling is alles van cijfers intern te trekken.

MANAGER ACCOUNTING

Functieomschrijving

Als management accountant ben je verantwoordelijk voor alles wat met boekhouding en finance te maken heeft. Je behartigt alle financiële aspecten en rapporteert aan de Group Controller in Ierland. Het gaat over meer dan louter boekhoudkundige taken; reporting, controlling, forecasting en budgettering behoren ook tot het takenpakket. Alles moet hierbij van nul worden opgestart: zowel de boekhouding van A tot Z als de controlling en rapportering opzetten. Je wordt verantwoordelijk voor zowel de ap- als de ar-taken, de afsluit, al het statutaire (zoals btw en aangiftes), reconciliaties, variantieanalyses, p&l, de lonen, belastingen, enz. Het gaat hier over een gevarieerd takenpakket (accounting, financial controlling, business controlling) met eindverantwoordelijkheid en veel uitdaging: alles moet nog intern getrokken worden en opgezet worden. Uiteraard word je hierbij ondersteund en begeleid door het hoofdkantoor in Ierland. Je werkt ook nauw samen met de Belgische Business Unit Manager. Het gaat hier over een groeiende rol, waarbij het de bedoeling is mee met het bedrijf te groeien en meer verantwoordelijkheden op jou te nemen.
Profiel

Onze klant biedt een zeer brede, gevarieerde sleutelrol bij een snel groeiende multinational met veel uitdaging en groeimogelijkheden. Ze vragen ten minste een bachelordiploma met minimum van 4-5 jaar ervaring in een boekhoudkundige controllingfunctie en een uitstekende kennis van Excel. Ook is het belangrijk reeds met een ERP-systeem gewerkt te hebben alsook uitstekend te zijn in het Engels, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent een echte teamplayer met sterke analytische skills die zich tevens perfect weet te organiseren, stressbestendig is en gemakkelijk met deadlines kan werken. Je kan heel goed je prioriteiten stellen, bent gedreven en gemotiveerd en je kan perfect zelfstandig werken en je eigen agenda bepalen. Je bent een ondernemer, een ware problem solver en kan gemakkelijk met allerlei mensen omgaan. Je vindt het niet erg flexibel te moeten zijn tussen twee kantoren en bent enthousiast om mee te stappen in een groeiverhaal. Tot slot ben je ook assertief en communicatief sterk.

Aanbod

Onze klant biedt een verloning van 3300-3500 euro bruto, een wagen met een tankkaart, groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en een netto-onkostenvergoeding van 150-200 euro per maand. Verder krijg je ook een gsm en laptop.

Ben jij de ambitieuze Management Accountant die geschikt is voor deze job? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met Julie van Hays Accounting & Finance Antwerpen.

Interesse?

Hays Antwerpen
Julie Bulinckx
032420017
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Lier

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 7 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Financieel management' jobs in Lier meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.