Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 173

Volgende
Finvision

Manager Accountancy

Finvision | Berchem | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 15 dagen op Jobat.be

Finvision, is een ambitieuze en groeiende financiële dienstverlener met een uitstekende reputatie. Het uitgebalanceerde evenwicht tussen de focus op nieuwe technologieën en verdere digitalisering en de sterke vakkennis van onze 110 professionals, stelt ons in staat een brede waaier aan financiële diensten aan te bieden. Dankzij een uitgebreid kantorennet houden we nauwgezet vinger aan de pols bij lokale KMO’s maar ook bij grotere Belgische en internationale ondernemingen. Als financiële partner begeleiden we hen van a tot z en staan we garant voor een kwaliteitsvolle en pragmatische aanpak.
Ter versterking van ons kantoor in Berchem, zijn wij momenteel op zoek naar een (m/v):

Manager Accountancy

Functieomschrijving

Als rechterhand van de vennoot behartig je een eigen diverse klantenportefeuille. Je bent het centrale aanspreekpunt voor je cliënten en organiseert hun financiële en boekhoudkundige activiteiten. Je zorgt ervoor dat alle fiscale verplichtingen en aangiftes tijdig en correct gebeuren maar geeft als expert ook mee vorm aan hun fiscaal-juridisch en financieel beleid. M.a.w. je neemt het ‘ownership’ op je van de verschillende dossiers. In je rol als manager coach en stuur je een team van ‘junior’-collega’s die de nodige voorbereidingen, rapporteringen, jaarrekeningen, … verzorgen. Je werkt 50-50 op kantoor en bij je klanten. Hierdoor bouw je een sterk 1-1 contact op met je klanten, maar dat garandeert je ook de nodige afwisseling.

Profiel

  • Je behaalde een bachelor- of masterdiploma in een financiële of economische richting
  • Je kan reeds terugblikken op meerdere jaren relevante ervaring in accountancy, bij voorkeur in een BIG4 of aanverwante werkomgeving.
  • Een IAB of BIBF titel is een sterke troef of je hebt de ambitie om deze te behalen.
  • Je denkt teamgericht en staat op organisatorisch en administratief vlak sterk in je schoenen.
  • Als expert ter zake deel je graag je kennis met anderen. Je beschikt over de nodige ‘people’-skills. Daarnaast ben je communicatief sterk en communiceer je professioneel in het Nederlands en het Engels.
  • Je blijft graag up-to-date over de ontwikkelingen in je expertisedomein en de verdere digitalisering van het werkgebied.

Aanbod

Je komt terecht in een gestructureerde en ambitieuze onderneming. In onze teamgerichte bedrijfscultuur zijn drive en pit geen loze woorden. We hebben oog voor de verdere ontplooiing van onze medewerkers via opleidingen, groeikansen,… maar ook voor een goed gebalanceerde werk-privé verhouding. In deze verantwoordelijke rol kan je jezelf niet alleen verder ontwikkelen als financieel expert maar ook als ‘people’ manager. Uiteraard kan je rekenen op een uitgebalanceerd verloningspakket conform je verantwoordelijkheden.
 

Interesse?

Interesse?
Stuur jouw kandidatuur naar solliciteren@goelen.be ter attentie van Pieter Gaukema. Snelle reactie en discretie gegarandeerd. Voor meer informatie kan je ons tijdens de kantooruren contacteren op 014/61 57 87.
 
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 65 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Fiscaliteit, Financieel advies, Accounting, Financieel management' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.