Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 100

Volgende
TDL Group

Management trainees

Bij TDL Group

Staat 6 dagen op Jobat.be

TDL Group is een dynamisch logistiek bedrijf met 800 goed opgeleide medewerkers verspreid over 5 vestigingen (Houthalen, Lummen, Willebroek (2) en Doornik).
Met een vloot van 350 trekkers en 500 opleggers en meer dan 35 000m² warehouse wordt er elke dag gestreefd naar maximale klantentevredenheid. Logistieke oplossingen op maat en flexibiliteit dankzij schaalgrootte zijn daarbij belangrijke troeven van TDL Group.
 
De afgelopen jaren kende het bedrijf een stevige uitbreiding waardoor TDL Group een sterke marktpositie verworven heeft. Als werknemer kom je terecht in een uitdagende werkomgeving met groeimogelijkheden en werkzekerheid.
In het kader van verdere groei zijn we momenteel op zoek naar

Management trainees

Functieomschrijving

Als Management Trainee binnen TDL Group werk je rond strategisch belangrijke opdrachten en projecten binnen een bepaalde afdeling. Deze worden jou toegewezen in functie van de actuele organisatienoden en kunnen te maken hebben met (financiële) analyses en rapporteringen, procesoptimalisaties, implementatie van software pakketten enz. Je rapporteert steeds aan de respectievelijke afdelingsverantwoordelijke en werkt, afhankelijk van het project in kwestie, hoofdzakelijk in Antwerpen en Limburg.

Profiel

Het managementtraineeprogramma focust op schoolverlaters of potentials met een eerste werkervaring en een masterdiploma in economische richting . Verder ben je een leergierig, gedreven en ambitieus persoon met een sterke interesse in analyse en een neus voor (proces)optimalisatie. Pro-activiteit en ondernemerschap zijn daarnaast ook waarden die binnen TDL Group worden nagestreefd. Je bent vertrouwd met de courante MS Office-pakketten en je kan je behelpen in het Frans. Tot slot ben je bereid om gedurende een bepaalde periode vanuit onze vestiging in Doornik te werken.

Aanbod

TDL Group biedt jou een verantwoordelijke, uitdagende functie en de kans om je verder te ontplooien in een dynamisch, jong en sterk groeiend bedrijf. Je kan je inzet, inbreng en zelfstandigheid zelf waarmaken. Een aantrekkelijk salarispakket is voorzien. Tenslotte kan je rekenen op een aangename werksfeer met gedreven collega’s.
Noord-Limburg (Lommel - Maaseik)

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 18 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Logistiek management
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Noord-Limburg (Lommel - Maaseik)
  • Meer over het bedrijf

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Logistiek management' jobs in Noord-Limburg (Lommel - Maaseik) meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.