Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 26

Volgende

MANAGEMENT ASSISTANT

Voor onze klant in Gent, een investeringsmaatschappij actief in verschillende domeinen, zijn wij vanuit Hays Response Gent op zoek naar een management assistant ter ondersteuning van de zaakvoerders.

Hays Response Gent | Gent | Interim, Voltijds

Staat 14 dagen op Jobat.be

* Management Assistant - administratie
* Nederlands - Frans - Engels
* Gent

MANAGEMENT ASSISTANT

Functieomschrijving

In deze functie werk je voornamelijk ter assistentie van één van de directieleden waarbij je instaat voor het agendabeheer, organiseren van vergaderingen, boeken van reizen en hotels,… Daarnaast vorm je ook het eerste aanspreekpunt voor bezoekers op kantoor waarbij je een professioneel onthaal garandeert. Je staat ook in voor het allround office management: bestellen van kantoormaterialen, broodjes en lunches voorzien,… Als aanvulling op jouw takenpakket zal je ook gelijkaardige administratieve taken voor de andere directieleden uitvoeren.

Profiel

Je beschikt bij voorkeur over een bachelordiploma in een administratieve richting. Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt. Je werkt kwalitatief, communicatief en bent organisatorisch sterk. Je bent bedreven in professionele en zakelijke communicatie. Naast het Nederlands beheers je ook het Frans en het Engels op een professioneel niveau. Je beheerst vlot MS Office. Je werkt van maandag tot vrijdag in een 38-urenweek. Je werkt binnen de gewone kantooruren, waarbij je ook de nodige flexibiliteit aan de dag legt indien het werk dit vereist.

Aanbod

Onze klant biedt een voltijdse tewerkstelling in een groeiende familiale onderneming. Je komt terecht in een hecht team van medewerkers. Je ontvangt een correct loon overeenstemmend met jouw ervaring. Het bedrijf is vlot te bereiken met het openbaar vervoer.

Interesse in deze job als management assistant in Gent? Solliciteer online of contacteer Hays Response Gent via 09/267.99.81.

Interesse?

Hays Response Gent
Karolien Baeten
092331183
Oudenaardsesteenweg 13-15, 9000 Gent, Belgie
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 25 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands, Engels, Frans

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Management assistant / secretariaat' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.