Terug naar zoekresultaten Vorige

18 van 31

Volgende

MANAGEMENT ASSISTANT

* Internationaal bedrijf
* Financiële of juridische kennis

* Regio Olen

Hays Antwerpen | Herentals | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 30 dagen op Jobat.be

Samen met onze klant, een bekende internationale speler in de regio van Olen, zijn wij vanuit Hays op zoek naar een Management Assistant die een achtergrond heeft in het juridisch of financieel veld.


MANAGEMENT ASSISTANT

Functieomschrijving

Als Management Assistant ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de Directeur Finance & Logistiek en de Directeur HR & Communications. Jouw taken zijn o.a. het beheren van de agenda's, zakenreizen boeken, telefoons beantwoorden en e-mails behandelen. Verder sta je in voor het opmaken van verslagen. Deze verslagen zijn HR- of Financegerelateerd. Ook zal je financiële meetings bijwonen waar jij als tolk (Nederlands - Frans) zal fungeren. Daarnaast sta je samen met je directe collega in voor het organiseren van evenementen.


Profiel

De ideale kandidaat voor deze vacature heeft reeds enkele jaren ervaring in de juridische of financiële wereld. Verder beschik je over de nodige interesse in HR en beheers je zeer goed het Nederlands en Frans, zowel geschreven als gesproken. Ook kan je vlot overweg met Lotus Notes, Powerpoint en Excel. Als Management Assistant wordt verwacht dat je flexibel bent, dat je zelfstandig te werk kan gaan, dat je discreet bent en dat er op je gerekend kan worden.


Aanbod

Je komt terecht in een dynamisch internationaal bedrijf met een gemoedelijke sfeer. Als Management Assistant ontvang je een motiverend loon, aangevuld met maaltijdcheques en ADV-dagen.


Ben jij zelfstandig? Ben jij thuis in de financiële of juridische wereld? Kan je hiernaast een aardig woordje Frans spreken en schrijven? Solliciteer dan snel of contacteer Florien Dheere van Hays Antwerpen via

Interesse?

Hays Antwerpen
Florien Dheere
03 201 28 59
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Herentals

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 9 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Management assistant / secretariaat' jobs in Herentals meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.