Terug naar zoekresultaten Vorige

14 van 39

Volgende
Accent

Management Assistant

Via Accent

Staat 14 dagen op Jobat.be

Deze onderneming is een betrouwbare partner voor haar klanten. Dankzij de nodige marktkennis en continue opvolging en monitoring van de geplaatste installaties kan de onderneming haar naam en zo ook de reputatie hoog houden.
Ze zijn gespecialiseerd in koeltechnieken en klimatisatie. Hun klanten zijn voornamelijk (middel)grote bedrijven. Ook streven ze ernaar een betrouwbare partner te zijn in het ontwerpen installeren optimaliseren onderhouden en beheren van technische koel- en klimaatsystemen.

Management Assistant

Functieomschrijving

Als Management Assistant ben je verantwoordelijk voor de planning van de montageploegen en de projectadministratie. Hiervoor communiceer je optimaal met de hoofdmagazijnier. Jij bent de link tussen binnendienst en magazijn. Verder sta je in voor het digitale artikel- en stockbeheer. Je koopt project- en stockmaterialen aan en volgt deze bestellingen op. Hieruit volgt dat jij het aanspreekpunt bent voor de leveranciers. Daarnaast verzorg je de logistieke coördinatie tussen de projectleiders de werf en het magazijn beheer je het wagenpark en ben jij de contactpersoon voor de garage van de groep. Je geeft de afwezigheden van de monteurs door aan HR en zorgt voor een correcte werfregistratie. Jij bent met andere woorden de spin in het web van de operationele projectafdeling. Jouw dag zal er als volgt uitzien: De planning is volledig en definitief voor de komende 2 weken en is ruw voor de komende 2 maanden. De magazijniers weten perfect wanneer welke materialen moeten klaar staan en wanneer en wie komt laden of lossen. Van elk digitaal artikel staan de eigenschappen juist en is de minimum en de maximum stock gekend en gerespecteerd. De stockwaarde is minimaal. Alle materialen zijn tijdig op de juiste plaats geleverd. Idealiter slaag je erin een overschot op de projectbudgetten te realiseren. Elk transport is tijdig uitgevoerd en alle werkmiddelen worden tijdig op de werf afgeleverd. Alle voertuigen zijn perfect onderhouden en worden hersteld met een minimale hinder voor de projecten.

Profiel

Als management assistent beschik je over volgende kwaliteiten:

Je hebt een bachelor diploma bij voorkeur met technische affiniteit.
Je beschikt over een eerste ervaring in een gelijkaardige functie.
Je spreekt en schrijft Nederlands en Engels.
Je bent resultaatgericht enthousiast maar ook stressbestendig.
Je hebt een perfectionistisch trekje. Procedures en regels draag je hoog in het vaandel.
Je bent communicatief sterk integer flexibel en pragmatisch.
Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel je bent ondernemend pro actief en oplossingsgericht.

Aanbod

In het hele bedrijf heerst er een echte ondernemersspirit. Je bouwt mee aan de verdere professionalisering van de business unit. Je zal een sleutelrol vervullen en zal je stempel kunnen drukken. Nooit meer last van filestress want je tewerkstellingsplaats ligt in het filevrije Alken ! Je krijgt een marktconform salarispakket afgestemd op je kennis en expertise. Naast je 20 wettelijke verlofdagen heb je recht op 12 ADV-dagen.
Limburg

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 14 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Limburg meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.