Terug naar zoekresultaten

Management Assistant

348448057

AGO Jobs & HR | Antwerpen | Interim, Voltijds

Staat 33 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Management Assistant

Functieomschrijving

Je voert administratieve taken uit zoals het aanpassen van werkinstructies en het opvolgen van Excel-documenten Je voert analyses uit met de nodige nauwkeurigheid en analytisch inzicht en weet de juiste conclusies te trekken Je voert gerichte controles uit en volgt de vooruitgang in bepaalde dossiers actief verder op Je beheert de verschillende agenda?s door afspraken in te plannen, uitnodigingen te versturen en op te volgen Je beheert mee de mailboxen en deelt berichten in naar prioriteit Je communiceert telefonisch en per e-mail naar interne en externe partners Je organiseert vergaderingen, verzorgt het ontvangst van de klanten en externe leveranciers en zorgt voor de organisatie van de catering Je notuleert tijdens meetings, maakt vervolgens de verslagen op en bezorgt deze aan de betrokken partijen Je verzorgt events en werkt mee aan lopende projecten, tegelijkertijd sta je in voor alle communicatie hieromtrent Je zorgt voor een gestructureerde omgeving op de afdeling

Profiel

We zoeken iemand die hulpvaardig, nauwkeurig en zelfstandig is. Voor deze functie is het noodzakelijk dat je van nature een administratieve flair hebt. Je hebt een logische manier van werken, bent sterk in opvolging en je bent een multitasker. Onze ideale kandidaat kan zich efficiënt organiseren ten einde een nauwkeurige administratie op te bouwen.

Je beschikt ook over:
- Een eerste werkervaring in een administratieve functie
- Uitstekende kennis MS Office (Word, Excel)
- Zeer goede kennis Nederlands, zeer goede kennis Engels en goede kennis Frans

Aanbod

Bij ons ben je niet de zoveelste collega, maar word je familie! Als familiebedrijf en tegelijkertijd wereldleider bieden we de expertise van een grote speler met de dynamiek van een kleine onderneming.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Antwerpen Office
Jan Van Rijswijcklaan 36
2018 Antwerpen Office
Tel.: 03 232 85 93
Email: Antwerpen.office@ago.jobs
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 21 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Management assistant / secretariaat' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.