Terug naar zoekresultaten

1 van 46

Volgende
Air Liquide

Maintenance Technician Mechanical

Air Liquide | Antwerpen & Haven | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 2 dagen op Jobat.be

Air Liquide is wereldleider in gassen voor de industrie, de gezondheid en het milieu, en is aanwezig in 80 landen met 50.000 medewerkers en ruim 2 miljoen klanten en patiënten. Productie en levering van zuurstof, stikstof en waterstof behoren sinds de oprichting van Air Liquide in 1902 tot de kernactiviteiten van de onderneming. Air Liquide heeft de ambitie een leidende rol te vervullen in haar sector door goede resultaten op de lange termijn te behalen en maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Maintenance Technician Mechanical

Functieomschrijving

WAT DOE JE ALS MAINTENANCE TECHNICIAN MECHANICAL?

Als Maintenance Technician mechanical ligt jouw focus op het voorbereiden, controleren en superviseren van grotere en of kleinere onderhoudswerken. JIJ bewaakt ook de interfaces met de andere diensten op de site en reserveert de nodige wisselstukken. JIJ verhelpt storingen aan de hand van een ontvangen melding of eigen waarnemingen. In geval van verschillende storingen is het belangrijk je prioriteiten te stellen zodat de installatie beperking minimaal is. JIJ kan terugvallen op een ervaren Teamleader Mechanical, die zorgt voor de dagelijkse organisatie en werking van de onderhoudsdienst. Je zorgt ervoor dat er goede communicatie is met je collega's en de productieafdeling over je werkzaamheden en machineonderhoud. JIJ bent flexibel ingesteld en bereid om deel te nemen aan het wachtsysteem.

Locatie: BASF site in Antwerpen

Profiel

WAT IS JE OPLEIDING?

Als je een Bacheloropleiding Elektromechanica hebt of gelijkwaardig door ervaring, dan heb je al de basics om bij ons te solliciteren!JOB VAARDIGHEDEN EN VEREISTEN

  • Minimum 3 jaar werkervaring in onderhoudsdienst bij (petro)chemische industrie
  • Veiligheidsbewust
  • Effective verbale communicatie: Je moet met mensen met verschillende achter- gronden in de organisatie spreken
  • Team player: Je zal werken volgens de onderhoudsplanning en soms onder tijdsdruk, dit vraagt een juiste instelling om in een team te werken
  • Kennis werktuigbouw, inspecties, normen en voorschriften mech & rotating;
  • Ervaring in tekeninglezen en inspectierapporten

Aanbod

WELKE VAARDIGHEDEN ZAL IK IN DEZE FUNCTIE LEREN?

Je groeit in een internationaal bedrijf met brede ontwikkelingsmogelijkheden: opbouwen technische expertise Rotating equipment, leidingen en onderhoud machines, oplossen van storingen, wettelijke inspecties apparaten en leidingen, preventief onderhoud compressoren, shutdown voorbereiding, process kennis en assistentie bij projecten.

KORT GEZEGD We zijn op zoek naar een energiek en assertief kandidaat, gemotiveerd om in de Air Liquide wereld te komen, waar autonomie en proactiviteit hoogst gewaardeerd worden. Je zal een competitief salarispakket bekomen met uitgebreid verzekeringspakket voor u & je gezin. Hiernaast ook een opleidingspakket afgestemd op je ervaring om je doorgroei mogelijkheden te geven naar de volgende uitdagingen binnen het bedrijf.

Klaar voor je nieuwe uitdaging? Solliciteer nu!

Interesse?

Air Liquide Benelux Industries
Air Liquide Benelux Industries

Avenue du Bourget, 44 1130 Bruxelles
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 37 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Secundair onderwijs
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Onderhoudstechnicus' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.