Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 34

Volgende

MAINTENANCE SUPERVISOR

* Coachen van je team correctief onderhoud
* Fulltime job met 29 dagen verlof en een firmawagen
* Sterk geautomatiseerde productieomgeving

Hays Gent | Gent | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 2 dagen op Jobat.be

Onze klant, een internationale speler binnen de voedingssector, streeft ernaar om zoveel mogelijk klanten te bereiken waarbij ze minder afval produceren. Ter ondersteuning van de Technische afdeling, zijn wij van Hays Engineering momenteel op zoek naar een Maintenance Supervisor. Heb je affiniteit met een processing omgeving en/of voedingsindustrie? Zoek je een gevarieerde job met een gezonde work-life balans? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken.

MAINTENANCE SUPERVISOR

Functieomschrijving

Als Maintenance Supervisor werk je binnen de Technische afdeling voor het correctief onderhoud. Je bent er verantwoordelijk voor het coachen van je team ( 3 ploegleiders, werkvoorbereider en operatoren). Als supervisor plan en organiseer je de technische ondersteuning van de plant. Je beheert het budget, timing en de oplevering van toegewezen projecten o.a. in kader van verbeteringen en optimalisaties van de afdeling. Je evalueert of de gebruikte materialen en de werkinstructies nog correct zijn en overlegt met de ploegleiders voor mogelijke optimalisaties. Je rapporteert aan de Maintenance Manager.


Profiel

Voor deze job als Maintenance Supervisor ben je in het bezit van een master diploma aangevuld met minstens 5 jaar ervaring in een leidinggevende rol binnen onderhoud. Je bent gebeten door onderhoud en volgt de trends en laatste technieken nauwgezet op. Je beschikt over een sterke dosis organisatievermogen gekoppeld aan een hands-on mentaliteit om onderhoudsplannen op te maken en bij te sturen waar nodig. Je bent een People manager die het team coacht, motiveert en enthousiasmeert ten aanzien van opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Als Maintenance supervisor denk je strategisch en analytisch mee ter verbetering van de werking van de afdeling.


Aanbod

In ruil voor je kennis en inzet mag je naast het loon ook rekenen op diverse voordelen (groepsverzekering, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, firmawagen, bonus,…). Dit is een fulltime job met 29 dagen verlof. Het bedrijf kent geen collectieve sluiting. Als Maintenance Supervisor maak je deel uit van een team toffe enthousiaste mensen, die dagelijks het beste van zichzelf geven. Je krijgt de kans mee te evolueren binnen de firma, waar veiligheid, duurzaamheid en verantwoord produceren centraal staan.

Is deze boeiende lange termijn job als Maintenance Supervisor in Aalter jou op het lijf geschreven? Reageer online en bezorg ons jouw cv of contacteer Lore De Buck van Hays Engineering op het nummer +32 (0)9 266.11.97 voor meer info. Heb je geen match met deze vacature? Dan bekijken we graag samen met jou de andere mogelijkheden (zie ook www.hays.be). Een discrete behandeling van elke kandidatuur is gewaarborgd.

Interesse?

Hays Gent
Lore De Buck
0498176711
Oudenaardsesteenweg 13-15, 9000 Gent, Belgie
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 37 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Minstens 5 jaar ervaring
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Maintenance manager' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.