Terug naar zoekresultaten

MAINTENANCE SUPERVISOR

* Supervisor Maintenance

* Chemie sector

* Wetteren

Via Hays Gent

Staat 26 dagen op Jobat.be

In opdracht van onze klant, een bedrijf actief in de chemiesector met een vestiging in Wetteren, is Hays Engineering op zoek naar een Maintenance supervisor voor een team van vier elektromechanische technici.

MAINTENANCE SUPERVISOR

Functieomschrijving

In de job van Maintenance Supervisor ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van onderhoud en herstellingen aan de machines en installaties. Je stuurt de werkzaamheden aan die verband houden met mechanica, hydraulica, perslucht en elektriciteit. Je geeft leiding en coacht een team van 4 techniekers. Voor hen plan en verdeel je de opdrachten om zo bij te dragen tot de continuïteit en veiligheid van de productie. Je werkt in twee ploegen en rapporteert aan de Maintenance Manager.Profiel

Je komt voor de job van Maintenance Supervisor in aanmerking als je een technische bachelor hebt of gelijkwaardig door ervaring. Je kan relevante ervaring voorleggen in een rol waarbij je mensen aangestuurd hebt. Je bent iemand die graag probleemoplossend werkt en communicatief sterk is. Je hebt een sterke technische kennis. Ervaring in een productieomgeving vormt een grote plus.


Aanbod

Voor de job van Maintenance Supervisor kan je rekenen op een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen (bedrijfsrestaurant, verzekeringspakket, 40 dagen verlof, ploegenpremies). Je komt terecht in een stabiele werkomgeving binnen een vooraanstaande speler in de chemiesector.

Interesse in de job van Maintenance Supervisor in de regio van Wetteren? Solliciteer online of contacteer Lore De Buck van Hays Engineering Gent via 09 266 11 97.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 13 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Maintenance manager' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.