Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 11

Volgende

MAINTENANCE MANAGER

Voor een productiebedrijf, internationaal actief en financieel gezond is Hays Engineering op zoek naar een technisch verantwoordelijke om een team van ervaren techniekers aan te sturen.

Hays Kortrijk | Meerdere regio's | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 25 dagen op Jobat.be

? Bachelor of Master Elektromechanica, Elektrotechniek
? Peoplecoach met leidinggevende ervaring
? Kennis Smed, 5S en Lean

MAINTENANCE MANAGER

Functieomschrijving

In deze job als technisch verantwoordelijke stuur je een team van tien medewerkers aan. Je bent verantwoordelijk voor de volledige onderhoudsdienst en naast administratieve taken, kom je vaak op de werkvloer. Je stelt het onderhoudsplan op en zorgt voor de correcte uitvoering hiervan en je motiveert je medewerkers. Verder doe je voorstellen ter verbetering van de productie- en machinerendementen en onderhoud je contact met leveranciers, machineconstructeurs en onderaannemers voor het oplossen van dringende problemen of in het kader van lopende technische projecten. Je tilt je techniekers naar een hoger niveau zodat ze volledig zelfstandig kunnen werken.

Profiel

Hays Engineering Kortrijk kijkt uit naar een Bachelor of Master met een aantal jaar leidinggevende ervaring binnen een technische omgeving. Goede peoplemanagement skills en een organisatorische ingesteldheid zijn een must! Je praat naast het Nederlands ook Frans en je bent geïnteresseerd in 5S, SMED, … .

Aanbod

Je komt terecht in een aangename omgeving binnen een bedrijf dat investeert in hun medewerkers. Een aangepast remuneratie pakket wordt voorzien inclusief maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en een onkostenvergoeding. Binnen de firma heerst een aangename verlofregeling. Je werkt in een dagfunctie.

Interesse om als Technisch Verantwoordelijke aan de slag te gaan binnen een innovatief bedrijf regio Komen? Solliciteer online of neem telefonisch contact op via het nummer 056 25 80 50.

Interesse?

Hays Kortrijk
Sofie Van Heucke
056 25 80 50
Budastraat 2, 8500 Kortrijk, Belgie
Luxemburg,Namen,Waals-Brabant,Henegouwen,Luik

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 14 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor
  • Minstens 5 jaar ervaring
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds
  • Bedrijfswagen

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Maintenance manager' jobs in Luxemburg, Namen, Waals-Brabant, Henegouwen, Luik meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.