Terug naar zoekresultaten Vorige

10 van 38

Volgende
Brunel

Maintenance Engineer

Gent - België - Industrie - Werktuigbouwkunde - Project Management & Services - Academic Bachelor

Brunel | Gent | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 39 dagen op Jobat.be

Thuis zit je vaker in de meterkast dan in de zetel.Of je sleutelt aan de toestellen van familieleden, kennissen, noem het maar op.Je bent de handige Harry in je omgeving en niet voor niks.Als volleerd maintenance engineer gaat je technische kennis mijlenver, en dat is precies waarom je voor deze functie kiest.

Maintenance Engineer

Functieomschrijving

Machines en installaties zijn onmisbaar in ons dagelijks leven, zo onmisbaar, dat als ook maar één onderdeel het begeeft, alles in het honderd loopt. Gelukkig weet jij dat als engineer vrijwel altijd te voorkomen. Door jouw overzichtelijke en accurate onderhoudsschema's, uiterst precieze analyses en vindingrijke initiatieven, loopt ieder proces als een. geoliede machine.In je positie als Maintenance Engineer krijg je dan ook gelijk veel verantwoordelijkheid.Zo stel je plannen en schema's op, onderzoek je processen en stel je waar nodig nieuwe instructies en dossiers op.Dit alles doe je om het werk voor de onderhoudstechniekers zo overzichtelijk mogelijk te maken.
Want inderdaad, het is jouw taak hen aan te sturen.Sleutel je zelf graag mee? Dat kan prima: zoals je leidinggevende bent, ben je ook monteur.

Profiel

Goed gereedschap is het halve werk. Dus neem je als Maintenance Engineer het volgende mee:

  • Een bachelor of master Elektromechanica, bij voorkeur met specialisatie onderhoud (gedreven schoolverlaters komen ook in aanmerking) of Industrieel ingenieur.
  • Operationele kennis van elektronica en mechanica.
  • Een nauwkeurige werkhouding en sterke organisatorische competenties.
  • Analytisch vermogen, technisch inzicht en goede communicatieve vaardigheden.
  • Bij voorkeur kennis van geautomatiseerde installaties in producties.

Aanbod

Zelfs al weet je een hele hoop, je bent nooit klaar met leren. Daarom hou je via Brunel niet alleen machines draaiende, maar ook jezelf!Jouw ontwikkeling vinden we belangrijk. Dus of het nu gaat om een losse training of om een langdurige opleiding, wij zorgen ervoor dat je krijgt wat het best bij je past.Je gaat werken voor meerdere opdrachtgevers, maar je krijgt een vast contract bij Brunel.Je kan dus gewoon rekenen op een vast maandloon en op interessante extra's.
Wat dacht je bijvoorbeeld van o.a. een hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, maaltijd- en ecocheques, eindejaarspremie en extra vakantiedagen?Geen twijfels meer dat dit jouw ideale job is? Bezorg ons jouw cv nu!

Interesse?

Andrea Wils
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Brunel?

Brunel

Blarenberglaan 3, 2800 Mechelen

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Volg dit bedrijf

Ben jij klaar voor het uitstippelen van je eigen route? Een route waar Brunel je zal ondersteunen waar nodig. Of je nu net de arbeidsmarkt instroomt, of op zoek bent naar een nieuwe wending, bij Brunel kan je rekenen op een boeiende carrière die aansluit bij jouw kwaliteiten, werkervaring en ambities.

 

Wil jij deel uitmaken van dit unieke Brunel verhaal?
Bekijk dan zeker onze vacatures of solliciteer spontaan en hopelijk kunnen wij jou binnenkort onze collega noemen!

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 28 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Maintenance manager' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.