Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 25

Volgende

MAINTENANCE ENGINEER

? Master Elektromechanica / Elektrotechniek
? Internationaal actief bedrijf met uitdagend machinepark
? Communicatief en analytisch

Hays Kortrijk | Roeselare | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 12 dagen op Jobat.be

Voor Vandemoortele zijn wij vanuit Hays Engineering op zoek naar een Maintenance Engineer die zal instaan voor het opvolgen van de betrouwbaarheid van het machinepark op middellange en lange termijn voor de grootste margarinesite binnen de groep Vandemoortele.


MAINTENANCE ENGINEER

Functieomschrijving

In deze job als Maintenance Engineer sta je in voor de analyse en optimalisatie van de bestaande onderhoudsplannen en maak je nieuwe plannen op voor nieuwe apparatuur. Bij steeds terugkerende problemen ga je samen met de techniekers en productiemensen op zoek naar de oorzaak en formuleer je een oplossing. Verder word je betrokken bij de nieuwe projecten on-site, waarbij je vooral een belangrijke rol krijgt in het trekken van reliability-studies en het daaruit voortvloeiende spare parts beheer voor nieuwe lijnen en servicelevel agreements met leveranciers. In samenspraak met de Maintenance Manager doe je verbetervoorstellen voor de machines en maak je de onderhoudsplanning op. Je denkt mee over verbeteringen aan de installaties, lost mee complexe problemen structureel op, stuurt mee de planning van het preventief onderhoud aan, … Een unieke combinatie waarbij je je inzichtelijke ingenieursskills kan koppelen aan je technische kennis. Daarenboven word je hierbij individueel begeleid door een consultant van een consultancybureau dat enkel actief is binnen de maintenance sector en die je dus een pak kennis en kunde kan bijbrengen.

Profiel

Voor deze vacature van maintenance engineer kijkt Hays Engineering uit naar een master industrieel ingenieur Elektromechanica / Elektrotechniek. Schoolverlaters komen hier zeker in aanmerking! Je bent gepassioneerd door techniek en beschikt over zowel communicatieve als analytische vaardigheden. Je krijgt de kans om op termijn door te groeien tot hogere functies binnen Vandemoortele.

Aanbod

Je komt terecht in een succesvol bedrijf met een open bedrijfscultuur en groeipotentieel. Je krijgt de kans om op een autonome manier te werken en verantwoordelijkheid op te nemen. Er wordt sterk geïnvesteerd in jouw persoonlijke vorming en opleiding. Onze klant biedt jou een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen.

Interesse in deze job als maintenance engineer? Stuur je cv naar Louise Vanthuyne van Hays Engineering of neem contact op via 056 25 80 50 of 0498 17 67 10.

Interesse?

Hays Kortrijk
Louise Vanthuyne
056 25 80 50
Budastraat 2, 8500 Kortrijk, Belgie
Roeselare

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 27 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Maintenance manager' jobs in Roeselare meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.