Terug naar zoekresultaten Vorige

21 van 38

Volgende

MAINTENANCE ENGINEER

* Onderhoudsactiviteiten optimaliseren
* Fulltime job met 38 dagen verlof
* Geautomatiseerde productieomgeving

Hays Gent | Gent | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 23 dagen op Jobat.be

Onze klant, een internationale speler binnen de chemie / voedingssector, is wereldmarktleider in zijn segment. Ter ondersteuning van de Technische afdeling zijn wij van Hays Engineering momenteel op zoek naar een Maintenance Engineer met focus op Reliability. Heb je ervaring met een industriële productieomgeving? Je bent gedreven door reliability projecten? Dan bij jij de kandidaat die we zoeken.

 

MAINTENANCE ENGINEER

Functieomschrijving

Als Maintenance Engineer werk je als rechterhand van de Maintenance Manager. Je bent er verantwoordelijk om de machinebetrouwbaarheid te verhogen en de beschikbaarheid van productie-installaties te verbeteren. Je analyseert de werking van de afdeling en de technische storingen en werkt verbetervoorstellen uit. Samen met het team van werkvoorbereiders zorg je ervoor dat de oplossingen worden uitgevoerd. Je onderzoekt de oorzaak van veel voorkomende productiestilstanden veroorzaakt door technische defecten en gaat op zoek naar oplossingen. Het team bestaat uit 22 medewerkers en je rapporteert aan de Maintenance Manager.

 

Profiel

Voor deze job van Maintenance Engineer ben je in het bezit van een technisch master diploma aangevuld met minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie in een industriële productieomgeving. Je hebt reeds een eerste ervaring met Reliability of je bent bereid je hierin verder te specialiseren. Je bent een goede planner en organisator en kan prioriteiten stellen. Je hebt een sterk technisch inzicht dat je kan vertalen in het uitwerken van je opdrachten. Je bent een teamplayer, maar kan ook autonoom werken.

 

Aanbod

In ruil voor je ervaring en expertise mag je naast het loon ook rekenen op diverse voordelen (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, bonus, laptop, GSM,…). Dit is een fulltime job met 38 dagen verlof. Het bedrijf kent geen collectieve sluiting. Als Maintenance Engineer stap je in een vrij recente functie waarbij je je stempel kan drukken op onderhoud, productie en kwaliteit. Je krijgt de kans opleidingen te volgen en mee te evolueren met de firma. Onze klant is volop aan het investeren en nieuwe afzetmarkten aan het verkennen.

Is deze boeiende lange termijn job als Maintenance Engineer in Gent jou op het lijf geschreven? Reageer online en bezorg ons jouw cv of contacteer Lore De Buck van Hays Engineering op het nummer +32 (0)9 266.11.97 voor meer info. Heb je geen match met deze vacature? Dan bekijken we graag samen met jou de andere mogelijkheden (zie ook www.hays.be). Een discrete behandeling van elke kandidatuur is gewaarborgd.

Interesse?

Hays Gent
Lore De Buck
0498176711
Oudenaardsesteenweg 13-15, 9000 Gent, Belgie
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 16 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Maintenance manager' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.