Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 10

Volgende
Whoohoo® Antwerpen

Maintenance Engineer

Via Whoohoo® Antwerpen

Staat 14 dagen op Jobat.be

Bij onze klant, gelegen in de regio Brussel, kom je terecht in internationale hoogtechnologische omgeving. Het bedrijf biedt zijn werknemers lange termijn perspectieven en investeert in on-the-job trainingen om het niveau steeds hoger te tillen. Aangezien onze klant zich specialiseert in een bepaald domein van de life sciences en ervoor wil zorgen dat de levenskwaliteit wereldwijd verbetert, zijn ze op zoek naar dynamische collega's die het verschil willen maken.

Verder biedt het bedrijf een competitief loon, groeps- en hospitalisatieverzekering en maaltijd- en ecocheques. Ten slotte zorgen ze voor een aantrekkelijke verlofregeling met extra vakantiedagen.


Maintenance Engineer

Functieomschrijving

De Maintenance Engineer is de spilfiguur inzake het coördineren van de onderhoudsactiviteiten en machineprestaties. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van de nodenanalyse per installatie en de bijhorende kostenraming. Verder staat de Maintenance Engineer in voor het opstellen van een preventief onderhoudsplan en het hierop afstemmen van de onderhoudsactiviteiten. De Maintenance Engineer coördineert, volgt op, controleert en is steeds het eerste aanspreekpunt betreffende de onderhoudswerken. Je wil de prestaties steeds verbeteren, echter is veiligheid voor jou altijd het belangrijkst. Je geeft hieromtrent proactief technische verbetervoorstellen door en ondersteunt interne audits/inspecties.

De Maintenance Engineer is de tweede lijn troubleshooter. Het is dus erg belangrijk dat je een echte hands-on mentaliteit hebt.

Profiel

Jij trekt steeds je plan betreffende root cause analyses en CAPA's. Daarnaast hebben ook de GMP-richtlijnen en SOP's geen geheimen meer voor jou.

Ten slotte zijn ook de volgende vereisten vaste waarde op jouw CV:

  • Minimum bachelor Industrieel Ingenieur Elektromechanica
  • Enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie
  • Ervaring binnen de farmaceutische sector
  • Vlot in het Nederlands en Frans, alsook kennis van het Engels

Aanbod

Maintenance Engineer
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 14 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Maintenance manager' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.