Terug naar zoekresultaten Vorige

9 van 34

Volgende

MAINTENANCE ENGINEER

* Onderhoud van machinepark, gebouw en utilities

* Technische bachelor of master

* Regio Eke/Nazareth

Via Hays Gent

Staat 3 dagen op Jobat.be

Voor een bedrijf actief in de machinebouw voor de gezondheidsindustrie is Hays Engineering op zoek naar een Maintenance Engineer.

MAINTENANCE ENGINEER

Functieomschrijving

Als Maintenance Engineer ben je verantwoordelijk voor het opvolgen en realiseren van alle onderhoud en herstellingen van het machinepark, gebouw en utilities. Je beheert het preventieve onderhoudsplan en zorgt voor de coördinering van de ad hoc herstellingen. Je doet de nodige aankopen van materialen voor de geplande werken. Eveneens geef je technische ondersteuning van nieuwe projecten en installaties en je houdt toezicht in elke fase van het project. Je rapporteert aan de General Manager.

Profiel

Voor de vacature van Maintenance Engineer kom je in aanmerking wanneer je beschikt over een Technisch bachelor- of masterdiploma. Een eerste relevante ervaring in een dergelijke functie vormt een plus. Je bent hands-on en een teamplayer. Je kan gemakkelijk met verschillende niveaus communiceren en beschikt over een planmatig en analytisch denkvermogen.

Aanbod

Onze klant biedt jou een aantrekkelijke verloning aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques, verzekeringspakket, ADV-dagen). Je komt terecht in een internationaal bedrijf dat marktleider is voor een aantal van zijn segmenten.

Interesse in de job van Maintenance Engineer regio Eke/Nazareth? Solliciteer online of contacteer Lore De Buck van Hays Engineering Oost-Vlaanderen via 09/266.11.97.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 36 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Maintenance manager' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.