Terug naar zoekresultaten

Maintenance Engineer - regio Aalst - Internationale firma

386971628

Via AGO Jobs & HR

Staat 7 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Maintenance Engineer - regio Aalst - Internationale firma

Functieomschrijving

AGO Technics is voor een klant in de regio van Aalst op zoek naar een maintenance engineer. In het kader van versterking voor het huidige technisch team wordt er gezocht naar een extra collega. Bent u op zoek naar een functie waarbij analyseren, verbetervoorstellen formuleren en superviseren centraal staan, dan is de job waarnaar je op zoek bent. Doel van de functie is om de betrouwbaarheid van de machines te verhogen, om de productie-installatie te verhogen en om de kosten te verlagen. Ook om hiernaast de onderhoudsactiviteiten te optimaliseren en om de productie stilstanden tot absolute minimum te herleiden. Hieronder meer informatie over het takenpakket: - je analyseert technische storingen en je definieert de best geschikte oplossing - voor de uitvoering van de oplossingen, superviseer je het team van werkvoorbereiders/ techniekers - zowel de voorbereiding als de uitvoering van de werken, de supervisie van de werken worden door jou opgevolgd - je analyseert de werking van de onderhoudsafdeling en je definieert verbetervoorstellen voor deze afdeling - je doet onderzoek naar veel voorkomende productiestilstanden, die worden veroorzaakt door technische defecten - je staat in voor het uitwerken en het beheren van een onderhoudsplan - je staat in voor de opmaak van de nodige administratieve documenten (werkintructies, technische fiches...) - je rapporteert rechtstreeks aan de Plant Manager

Profiel

Je behaalde een master diploma industrieel ingenieur elektromechanica, of je kan een gelijkwaardige ervaring voorleggen. Schoolverlaters komen ook in aanmerking. Je hebt een brede technische kennis/ interesse: elektriciteit, electronica, pneumatica, hydraulica, pompen, motoren... Dit sterk technisch inzicht weet je te vertalen naar het uitwerken van de technische opdrachten. Je hebt ervaring met de geldende veiligheids- en gezondheidsvoorschriften mbt technisch onderhoud. Naast een uitstekende kennis van het Nederlands, heb je een goede kennis van het Engels. Je bent een goede planner, je kan goed organiseren en je kan vlot prioriteiten stellen. Je bent een vlotte communicator, waardoor je vlot weet duidelijke instructies te geven, medewerkers aan te sturen/ te motiveren.

Aanbod

Je krijgt een aantrekkelijk salaris aangevuld met verscheiden extra-legale voordelen. Je komt terecht in een internationaal bedrijf, waardoor je zeker concrete doorgroeimogelijkheden hebt naar een leidinggevende functie. Het betref een boeiende en uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid. De firma zelf hecht veel belang aan het welzijn van hun werknemers.
Aalst

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 20 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Maintenance manager
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Aalst (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Maintenance manager' jobs in Aalst meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.