Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 3

Volgende
Corda Campus

MAINTENANCE COÖRDINATOR

@ Corda Campus

Bij Corda Campus

Nog 5 dagen om te solliciteren

Corda Campus: dé toonaangevende tech campus in het centrum van de Euregio
Corda Campus is de internationaal toonaangevende technologie- en dienstencampus in de euregio. Ze heeft een magneetfunctie voor innovatieve ondernemingen en instellingen. Vanuit Hasselt zorgt de campus voor een gedreven business community voor tal van innoverende bedrijven en start-ups. Op de site werken vandaag al 3000 mensen in 195 bedrijven aan de producten en diensten van morgen. Corda Campus maakt deel uit van de LRM-groep.
Corda Campus bestaat uit  14 hectare en 60 000m² kantoorruimtes die worden verhuurd aan innovatieve ondernemingen. Deze oppervlakte is  een mix van oudere (deels) reeds gerenoveerde gebouwen, tot recente en nieuwbouw projecten. Een degelijk beheer van deze campus  (facility-gerelateerd, dagdagelijkse operationele opvolging, soft- en hardservices, investeringen, tendering contracten, …) en het bedienen van klanten (dienstverlening, community-services, …) is uiterst belangrijk.
 

MAINTENANCE COÖRDINATOR

Functieomschrijving

Een afwisselende rol in een boeiende en groeiende omgeving!
Op zoek naar een nieuwe job met verantwoordelijkheid, afwisseling en leuke collega’s? Dan is de rol van maintenance coördinator op Corda Campus precies wat je zoekt.

Wat verwachten we van jou?

Omdat Corda Campus meerdere gebouwen heeft, ieder met zijn eigen kenmerken en functie, is deze rol  zeer divers en zoeken we naar een collega met een degelijke en brede technische achtergrond die multi-inzetbaar is.

Je zal projecten en taken coördineren en/of aansturen op de verschillende installaties op de campus: elektrische installaties (verlichting, branddetectie, signalisatie, toegangscontrole, data,…), HVAC, sanitaire installaties, poorten, deuren… De werkzaamheden kunnen facilitair en technisch van aard zijn.

Je coördineert werken in opdracht van huurders. Je volgt het preventief en curatief onderhoud op en werkt hierbij nauw samen met externe onderhoudsfirma’s. Je stuurt eigen techniekers en techniekers van de onderhoudsfirma’s aan en bepaalt de prioriteit van de werken.  Je leidt de overlegmomenten met de techniekers.  Je motiveert en coacht het technisch team en zorgt voor de nodige kennisoverdracht binnen het team.

Je zorgt voor de werkvoorbereiding voor zowel interne als externe techniekers, zoals het voorzien van de nodige werkinstructies, vergunningen, toegangen en materiaal.

Je zorgt voor een duidelijke communicatie zowel naar de aanvragers van werken als naar de uitvoerders. Klantgericht en klantvriendelijk werken staat bij ons hoog in het vaandel!

Zo veel mogelijk gebruik makende van de aanwezige softwarepakketten voer je een correcte administratie en zorg je voor de nodige rapportage (aantal verwerkte/opgeloste werkaanvragen, doorlooptijden,…)

Je volgt de wettelijke attesten en keuringen (keuringsverslagen, verbrandingsattesten, emissiemetingen, druktestcertificaten,…) op van de technische installaties.
Je doet voorstellen voor verbeteringen en werkt de voorstellen uit.  Je werkt actief aan een cultuur van continu verbeteren.
Je kijkt erop toe dat de beleidslijnen, veiligheidsnormen en de interne regels en procedures worden nageleefd.
Je bent nauw betrokken bij (verbeter)projecten vanaf de voorstudie tot de implementatie en de opvolging van de goede werking.  Je neemt zelf de leiding over projecten.

Profiel

 • Je genoot een opleiding met een technische achtergrond, bij voorkeur op bachelor/master niveau
 • Je beschikt bij voorkeur over minimum 5 jaar relevante ervaring
 • Je beschikt over een goed leervermogen en een passie voor je job.
 • Je kan autonoom werken, bent breed inzetbaar en werkt graag in team
 • Je bent klantgericht ingesteld, communicatief en service gericht naar zowel klanten als collega’s
 • Je hecht een groot belang aan de veiligheids-en milieuregels en past deze strikt toe
 • Je bent secuur in het bijhouden van aanpassingen en andere  administratieve taken
 • Je bent een echte probleem oplosser en flexibel ingesteld naar takenpakket
 • Je werkt gestructureerd en projectmatig
 • Je bent analytisch en nauwkeurig
 • Je bent communicatief sterk, gedreven en enthousiast

Aanbod

Corda Campus biedt een uitdagende en afwisselende job met veel verantwoordelijkheden in een dynamische en groeiende omgeving.
Je kan rekenen op een competitieve verloning met extralegale voordelen.
Midden-Limburg (Hasselt - Genk)

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 5 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Coördinator
 • Sector: Overheid en Social Profit
 • Hasselt (standplaats)
 • Meer over het bedrijf

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Coördinator' jobs in Midden-Limburg (Hasselt - Genk) meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.