Terug naar zoekresultaten

Magazijnverantwoordelijke

Manpower | Lubbeek | Voltijds

Nog 6 dagen om te solliciteren


Manpower Permanent Placement is de rekruterings- en selectieafdeling binnen de ManpowerGroup. Momenteel zij we op zoek voor een FUNCTIE als Magazijnverantwoordelijkete Lubbeek.

Magazijnverantwoordelijke

Functieomschrijving


Voor onze klant, een internationale speler op de transportmarkt, zijn wij op zoek naar een Magazijnverantwoordelijke. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het coördineren en motiveren van de magazijnmedewerkers en voor de opvang van nieuwe medewerkers. Bovendien sta je in voor de dagelijkse aanpassing van de indeling van het personeel o.b.v. wisselende volumes en eventuele afwezigheden. Enkele van jouw andere verantwoordelijkheden bestaan uit het geven van instructies voor wat betreft het correct sorteren, laden, lossen en intern transporteren van zendingen, het uitvoeren van datacorrecties in de VEI-monitor alsmede de opvolging van het correct binnenkomen van deze data. Tevens ben jij diegene die controles uitvoert op de laadzones van in- en outbound.

Profiel


Voor deze functie is onze klant op zoek naar stressbestendige Magazijnverantwoordelijkedie bereid is om 's nachts te werken en over een goede kennis van het Nederlands, het Engels en het Frans beschikt. Bovendien heeft deze persoon een goede kennis van algemene loodsprocedures en richtlijnen en is hij/zij in het bezit van een heftruckbrevet. Als loodsverantwoordelijke ben je iemand die zelfstandig en probleemoplossend te werk gaat en die sterk is in het werken met computers.

Aanbod


Onze klant biedt jou, na een geslaagde proefperiode, een uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden binnen een internationale organisatie. Je krijgt de mogelijkheid om je eigen verantwoordelijkheden te nemen om zo de gestelde doelen te behalen. Dit alles gaat gekoppeld aan een aantrekkelijk en marktconform salarispakket. Ben jij de bekwame verantwoordelijke naar wie onze klant op zoek is? Stuur dan zo snel mogelijk je cv naar office.vlaamsbrabantpermanent@manpower.be tav Pieter Vanderveren of bel 016 270 333.Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online

Interesse?


REF : 6310975

KOLONEL BEGAULTLAAN 1
3012 WILSELE (LEUVEN)
BELGIE

Telefoon:+32 1 627 03 33
Leuven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 6 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Engels, Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Logistiek management' jobs in Leuven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.