Terug naar zoekresultaten

Magazijnier

405950289

AGO Jobs & HR | Herentals | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Magazijnier

Functieomschrijving

Voor een warehouse in Beveren-Waas zijn wij op zoek naar gedreven magazijnmedewerkers. Beschik jij over volgende eigenschappen? Dan past deze job hoogst waarschijnlijk bij jou.

Profiel

Je bent assertief en communicatief vaardig. Je deinst niet terug van het echte teamwork. Je durft je mannetje te staan naar jouw collega's toe. Je komt op een beleefde manier uit voor jouw mening en doet er alles aan om de procedures op een correcte manier af te ronden. Verder heb je oog voor detail en komen orde en netheid voor jou op de eerste plaats. Last but not least vind je het belangrijk om een persoonlijke groei door te maken en durf je kritische te zijn voor jezelf.

Aanbod

Ben je benieuwd als deze job iets voor jou is?
Je krijgt de mogelijkheid om een halve dag mee te draaien in het bedrijf om zo een beeld te krijgen wat de activiteiten van het warehouse juist inhouden.

Deze job wordt niet langer aangeboden.
Herentals

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Magazijnbeheer' jobs in Herentals meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.