Terug naar zoekresultaten

MAGAZIJNIER

376564988

Via AGO Jobs & HR

Nog 3 dagen om te solliciteren

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

MAGAZIJNIER

Functieomschrijving

Voor een voedingsbedrijf regio Meulebeke zijn we op zoek naar een magazijnier. Jouw taak volstaat uit het klaarzetten van afhalingen en bestellingen. Je zal ook laden van vrachtwagens van chauffeurs van het bedrijf. Goederen die binnenkomen in het bedrijf kan jij op hun voorbestemde plaats zetten en indien nodig etiketten op plakken. Bovendien ga je ook instaan voor het klaarzetten van verpakkingsmateriaal voor de bladerdeegafdeling en wafelbak. Ten slotte haal je afgewerkte producten uit de productie en controleer je het magazijn.

Profiel

Zelfstandig werken is voor jou geen enkel probleem. Ordelijk en gestructureerd werken is voor jou vanzelfsprekend. Je hebt ervaring als magazijnier en ruime ervaring met de heftruck.

Aanbod

Het bedrijf biedt je een boeiende job aan in dagfunctie. Je zal een volledige verantwoordelijkheid krijgen over het magazijn. De verloning wordt berekend volgens ervaring.
Roeselare - Tielt

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 3 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Magazijnbeheer
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Tielt (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Magazijnbeheer' jobs in Roeselare - Tielt meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.