Terug naar zoekresultaten

Magazijnier

368798365

Via AGO Jobs & HR

Staat 59 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Magazijnier

Functieomschrijving

Voor een voedingsbedrijf regio Ieper zijn wij op zoek naar een magazijnier. Je staat in voor de organisatie van de reiniging van de stanzen, receptie en stockage van grondstoffen. Tevens verleen je bijstand aan de produtieafdeling bij de organisatie van de pauzes, grondstofvoorzieningen en de verwerking van rework (organisatie van het ontdooien en invriezen). Registreren van de kwaliteitscontroles volgens de geldende procedures, dagelijks reinigen van de zeef strooimeel en vreemde lichamen naar het labo brengen horen ook bij het takenpakket. Verder zorg je er wekelijks voor dat je, na de productie op de diepvrieslijn, alle bloembakken leegmaakt met de stofzuiger op de FDV. Je werkt nauw samen met de Technical Supervisor Production.

Profiel

Er wordt verwacht dat je oog hebt voor orde en netheid. Het hebben van ervaring is een meerwaarde. Het uitstekend spreken van Nederlands is een vereiste, goed Frans kunnen spreken is zeker een pluspunt.

Aanbod

Je komt terecht in een groeiend bedrijf en maakt kans op een vast contract na interimperiode. Verder werk je in dag, telkens van 9u tot 17u.
Ieper

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 15 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Magazijnbeheer
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Ieper (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Magazijnbeheer' jobs in Ieper meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.