Terug naar zoekresultaten
Accent

Magazijnier vaste namiddagploeg

Via Accent

Het bedrijf is opgestart in de jaren 80 en in al die jaren gegroeid van een sanitaire groothandel naar een technische groep dankzij de vele mensen met technische expertise die bij hen zijn beginnen werken.
Intussen is de firma gegroeid naar 15 locaties voor professionele installateurs in Oost- en West-Vlaanderen waaronder 10 toonzalen voor de consument.
Van een bedrijf met 12 werknemers tot een organisatie met meer dan 330 mensen in dienst klom hun omzet omhoog tot 140 miljoen euro. Ze werken samen met bekende Europese merken professionele leveranciers en installateurs. Met bouwpromotoren hebben ze ook een goede relatie omdat ze hun projecten van a tot z onder handen kunnen nemen.

Magazijnier vaste namiddagploeg

Functieomschrijving

Je zorgt samen met je collega?s voor de orderpicking. Hiervoor maken ze in hun logistiek centrum gebruik van moderne transport- en hulpmiddelen zoals horizontale kardexkasten smalle gangen trucks en performante scansystemen. Mede hierdoor kunnen zij alle bestellingen die online worden ingebracht tot ?s morgens 6 uur nog dezelfde dag leveren. Ze zoeken kandidaten waarmee ze samen verder aan de bedrijfstoekomst kunnen bouwen die ervoor zorgen dat hun klanten steeds de correcte goederen op het juiste moment geleverd krijgen en meedenken met hen naar continue verbetering.

Profiel

?In onze goederenstroom spreekt het voor zich dat nauwkeurigheid en flexibiliteit belangrijke eigenschappen zijn die je moet hebben.
?Ervaring in een magazijnomgeving is absoluut een pluspunt.

Aanbod

?Een job in een toonaangevend en expansief bedrijf in een familiale sfeer
?Mogelijkheid van continue opleiding doorgroeikansen
?Competitief salarispakket
Deze job wordt niet langer aangeboden.
West-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratie' jobs in West-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.