Terug naar zoekresultaten

Magazijnier/orderpicker

386386352

Via AGO Jobs & HR

Staat 10 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Magazijnier/orderpicker

Functieomschrijving

Voor een klant te Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een magazijnier. In jouw takenpakket worden een aantal verantwoordelijkheden opgenomen. Concreet sta je in voor het lossen van inkomende goederen, controle op volledigheid en eventuele beschadigingen. Vanuit het magazijn zal je correct goederen picken met behulp van een orderpicker op inductie, volgens de instructies op de packlijst. Deze goederen dienen ook verpakt te worden volgens de verpakkingsinstructies. Tevens zal je uitgaande goederen gereedzetten voor verzending, controleren op volledigheid en voorzien van een label. Met behulp van een reachtruck op inductie verplaats je goederen en zet je goederen in de rekken. Transporten worden geladen met behulp van een elektrische transpallet. Je assisteert tenslotte bij de inventaris adhv cycle counting.

Profiel

Ervaring als magazijnmedewerker is een must. Je hebt reeds een heftruckattest behaald, beschikt over een goede fysieke conditie en werken in de hoogte schrikt je niet af (tot 10m hoogte). De ideale kandidaat is een georganiseerd persoon die werk ziet. Je hebt zin voor orde en netheid, bent stipt en disciplinevol met betrekking tot magazijnbeheer en neemt de verantwoordelijkheden op. Tevens ben je een teamplayer die bijdraagt tot een prettige teamspirit. Bovendien wordt verwacht dat je hulpvaardig en klantgericht bent en over een flexibele ingesteldheid beschikt.

Aanbod

Je wordt tewerkgesteld in een bedrijf dat je de mogelijkheid geeft om je volledig te ontplooien. Er wordt een aantrekkelijk salarispakket geboden binnen een dynamisch team in een stabiele werkomgeving.
Sint-Niklaas

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 13 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Magazijnbeheer' jobs in Sint-Niklaas meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.