Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 4

Volgende
STIB-MIVB

Magazijnier (M/V)

Bij STIB-MIVB

Staat 19 dagen op Jobat.be

Met meer dan 8.800 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt een cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad.
De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers.
Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Magazijnier (M/V)

Functieomschrijving

Als magazijnier sta je in voor de ontvangst, het opslaan, het klaarzetten en het bedelen van de goederen.

Concreet zijn je taken de volgende:

* Je neemt de producten en goederen in ontvangst, je controleert of de bestelling correct en volledig uitgevoerd is.
* Je slaat de producten en goederen op, je staat in voor het fysiek beheren (bijvoorbeeld verpakken en van etiketten voorzien) en het administratief bijhouden (SAP) van de artikellocaties in het magazijn.
* Je bereidt de bestellingen voor (je haalt de goederen uit de voorraad, je zet de colli's klaar en je registreert de bewegingen van de bestellingen in SAP) en je verzendt de producten en goederen.
* Je staat garant voor een goed beheer van de voorraden:
o Je houdt een permanente inventaris bij via de beheerstool (SAP) en manueel (telling, controle), en je maakt de jaarlijkse inventaris op (telling, controle, correctie).
o Je staat in voor de manuele en administratieve opvolging van de herstelbare onderdelen en van het te herstellen gereedschap.
o Je staat in voor het voorraadpeil en bestelt de "verbruiksgoederen" via de e-catalogi voor de voorraad de manuele en administratieve opvolging van de herstelbare onderdelen.
* Je beheert de contacten met klanten, leveranciers en interne contacten.

Profiel

* Je hebt een diploma van lager secundair onderwijs met technische affiniteit.
* Je hebt een goede kennis van de MS Office-toepassingen.
* Je hebt een goede kennis van de logistieke functies in de beheersoftware (SAP).
* Je hebt kennis van de regels en procedures op het gebied van transport en logistiek voor gevaarlijke producten (ontvlambare producten enz.).
* Je bent Nederlandstalig en/of Franstalig en hebt een goede kennis van de tweede landstaal.
* Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Werkrooster : ploegensysteem, dag-, nacht- en weekendwerk

Aanbod

* Een gevarieerde en boeiende functie in een dynamische en aangename werkomgeving.
* Een bedrijf dat garant staat voor professionele stabiliteit, een lange termijn visie, en projecten die een impact hebben op het dagelijks leven en de mobiliteit van de mensen.
* Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, via interne en externe opleidingen, maar ook met lange termijn carrièremogelijkheden.
* Een kwalitatieve, professionele werkomgeving en een competitief salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, 35 betaalde vakantiedagen per jaar, gratis abonnement openbaar vervoer (MIVB, TEC en De Lijn), en tot 75% korting op het NMBS abonnement voor woon-werkverkeer.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over STIB-MIVB?

Volg dit bedrijf

Maak werk van ons talentennetwerk en breng Brussel mee in vervoering. 

Brussel in beweging brengen, dat doen niet enkel onze chauffeurs. In al onze functies werk je met een hart voor Brussel en zet je mee je schouders onder de MIVB. Want al onze medewerkers zorgen er samen voor dat de reizigers van A naar B geraken. En ook naar de AB.

Met meer dan 8.800 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad. 


De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers. 


Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Interesse ? Aarzel dan zeker niet en soliciteer via onze jobsite jobs.stib-mivb.be

STIB-MIVB

Koningstraat 76 76, 1000 Brussel

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 41 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Magazijnier, orderpicker, lader losser
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Brussel
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Magazijnier, orderpicker, lader losser' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.