Terug naar zoekresultaten
Accent

Magazijnier/Heftruckbestuurder

Via Accent

Staat 15 dagen op Jobat.be

Onze klant is een groeiende onderneming actief in de productie van kartonnen kokers sinds 1970. De vestiging was gelegen te Izegem in een ultramoderne productie-unit.

In november 2002 werd onze klant overgenomen door Maarten De Backer die na een intensieve inwerkingsperiode besloot om in 2003 een 2e produktielijn op te starten en extra personeelsleden aan te werven.

Begin 2005 werd het gebouw aangekocht waardoor de toekomst en uitbreiding te Izegem gegarandeerd was. De 500 m² magazijn werden direct in gebruik genomen.

Midden 2006 werd geïnvesteerd in een nieuwe vrachtwagen.

Na een periode van 3 jaar was er de opportuniteit om in mei 2009 te verhuizen naar Ronse in een veel groter en functioneler gebouw.

Ondertussen is onze klant uitgegroeid tot een vaste waarde in de kokerwereld.

Tussen 2009 en 2015 hebben wij onze omzet verviervoudigd en blijven we deze groei aanhouden.

In 2013 deed onze droogkamer zijn intrede. Daarmee kunnen we onze kokers véél sneller drogen. Meer tijdwinst meer just-in-time-leveringen en minder stockage.

Vanaf 2014 gaat het in een stroomversnelling. Een volautomatische inpaklijn komt erbij opnieuw een verbetering van ons inpakproces.

In 2015 kwamen er ook nog eens 2 nieuwe vrachtwagens bij. U kent wellicht onze mooie oranjekleurige vrachtwagens? Twee vrachtwagens werden er 4!

En nu 2016 opnieuw een kantelmoment: start nieuwbouw stockageruimte nieuwe bijkomende burelen start verkoop hoekprofielen én oprichting van een zetel in Frankrijk. En wat nog meer is : de spiraalwikkellijnen werden geautomatiseerd met splicers een automatisch aankleefsysteem voor de rollen karton.

Magazijnier/Heftruckbestuurder

Functieomschrijving

Laden & lossen van de goederen etiketteren stapelen op paletten elektrische & manuele transpallet heftruck besturen inspringen in productie

Profiel

Zowel schoolverlater als ervaren profiel komt in aanmerking mits voldoende interesse en gedrevenheid in het product en de onderneming. Hand-on-mentaliteit is een must. Ervaring in een productieomgeving en/of als magazijnier/heftruckbestuurder is een meerwaarde.

Aanbod

Bij Accent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillende doelgroepen bestaat elk met eigen wensen en eisen.
Om die diversiteit het hoofd te kunnen bieden zijn er verschillende gespecialiseerde afdelingen opgericht.
Zo kunnen we iedereen helpen met kennis van zaken.
Tijdens het sollicitatieproces staan we je graag als jobcoach bij met raad en daad. Ons doel samen met jou de gepaste job vinden.
Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 13 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratie' jobs in Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.