Terug naar zoekresultaten
Accent

Magazijnbediende (M/V)

Via Accent

Nog 7 dagen om te solliciteren

Onze klant behoort tot een internationale groep in België is het verkoopkantoor gevestigd voor de regio Benelux.
Er heerst een open sfeer waar belang gehecht wordt aan de nodige teamactiviteiten zoals bijvoorbeeld een personeelsfeest BBQ kerstonbijt teambuilding...

Magazijnbediende (M/V)

Functieomschrijving

Als Magazijnier: ? Zorg je voor de ontvangst de opslag de voorbereiding alsook de distributie en het klaarmaken van de goederen. ? Kijk je de lading na en verzamel je de orders. ? Doe je orderpicking via een WMS systeem in een automatisch magazijn met hef- en reachtruck tegen deadline ? Maak je verzendnota's aan via PC ? Inventariseer je de goederen. ? Pas je verpakkingstechnieken toe. ? Respecteer je de orde netheid en veiligheid in magazijn

Profiel

We zijn op zoek naar een magazijnier die beschikt over een A2-diploma in een technische richting en reeds ervaring heeft als magazijnier (goederenontvangst orderpicking WMS-systemen PC kennis inventaris). Bij voorkeur heeft u reeds een hef- en reachtruck brevet maar dit is geen noodzaak. U bent bereid te werken in een tweeploegenstelsel (7u-15u45 en 15-20u). Kennis van het Nederlands is een must indien u een woordje Engels en eventueel Frans spreekt is dit een pluspunt maar dit is zeker geen vereiste. U kan zowel accuraat als snel te werk gaan en bent stressbestendig tijdens piekmomenten. Er wordt veel belang gehecht aan teamwerk zelfstandigheid en de nodige flexibiliteit.

Aanbod

Een aantrekkelijk salarispakket met tal van extralegale voordelen zoals maaltijdcheques een groepsverzekering bij vast in dienst name privé-ongevallenverzekering een ploegvergoeding van 20 euro bruto per gewerkte dag een vergoeding voor weekendpermanentie van 60 euro bruto per weekend ecocheques en een jaarpremie van 250 euro bruto... Daarnaast wordt er een uitgebreid opleidingsplan voorzien in functie van uw noden.
Vlaams-Brabant,Waals-Brabant,Namen,Oost-Vlaanderen,West-Vlaanderen,Brussel,Limburg,Luik,Henegouwen,Luxemburg,Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 7 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratie' jobs in Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, Namen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel, Limburg, Luik, Henegouwen, Luxemburg, Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.