Terug naar zoekresultaten Vorige

14 van 66

Volgende

Machineverantwoordelijke - Regio Meetjesland

348523197

Via AGO Jobs & HR

Staat 35 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Machineverantwoordelijke - Regio Meetjesland

Functieomschrijving

Voor één van onze klanten, regio Meetjesland, is AGO Technics op zoek naar een Machineverantwoordelijke algemeen onderhoud. Als Verantwoordelijke algemeen onderhoud ben je gebeten door techniek. Je kent de fabriek van binnen en van buiten. Je bent verantwoordelijk voor alle ondersteunende systemen zodat de machines blijven draaien. Om te garanderen dat de ondersteunde systemen nooit falen inspecteer je ze dagelijks en plan je preventieve en ook dringende onderhoudswerken. De systemen waarvoor je verantwoordelijk bent zijn bijvoorbeeld het automatische pallet transport, dozen transport, folie wikkelmachines, afvalpersen, de perslucht voorziening, watervoorziening. Je stemt de werken goed af met alle betrokken partijen want zij hebben jouw systemen nodig. Je volgt ook alle wisselstukken op zodat je nooit niet zonder valt. Je staat er uiteraard niet alleen voor, samen met de Maintenance coördinator stem je af welke werken dat je met hoeveel techniekers wil aanpakken maar je hebt ook een vaste technieker.

Profiel

Je beschikt over een technisch diploma A1 of A2 met gepaste ervaring.
Je hebt een zeer grote algemene mechanische kennis: riemoverbrenging, lagermontage ,tandwieloverbrenging, pompen (centrifugaalpomp, tandwielpomp,?),ventilatoren.
Je bent niet bang in een hoogtewerker en je hebt ervaring op een heftruck. Je kunt veilig werken met hijsmateriaal en weet waar de risico?s zijn zodat je anderen hierop kunt wijzen. Je hebt ervaring met lassen, bij voorkeur T.I.G lassen, MIG/MAG en elektrode. Je weet hoe buisleidingwerk hoort gelegd te worden en kent de verschillende soorten schroefdraad.
Je bent een sociale vogel en integreert je makkelijk in een groep. Je bijt je graag vast in de technische details van onze machines en apparatuur, niet letterlijk natuurlijk.
Je beschikt over leidinggevende capaciteiten. Je spreekt vlotjes Nederlands en Engels.

Aanbod

Je komt terecht in een toonaangevend bedrijf, toonaangevend over de hele wereld, zowel nationaal als internationaal. Een grote firma, maar met een warme sfeer en een persoonlijke aanpak. Hiernaast wordt er binnen de firma veel belang gehecht aan verbetering. Vandaar wordt er voortdurend geinvesteerd in onderzoek en ontwikkeling. Heb je zelf een idee? Deel ze dan met je collega's en verantwoordelijken. De overige collega's van het technisch team staan met open armen klaar om je te ontvangen. Ze delen graag hun ervaring en expertise met jou, zo zit ook jij binnen de kortste keren op de juiste koers mee te varen. Is deze vacature jouw op het lijf geschreven? Stuur dan onmidellijk jouw CV naar gent.technics@ago.jobs of bel 09 374 61 33.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 18 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Technicus elektriciteit en elektronica
  • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
  • Wondelgem (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus elektriciteit en elektronica' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.