Terug naar zoekresultaten
Accent

MACHINEBEDIENER KANTENVERLIJMER

Accent | West-Vlaanderen | Bepaalde duur, Voltijds

Nog 2 dagen om te solliciteren

Onze klant produceert laminaatvloeren samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo naast panelen op houtbasis (spaanplaat MDF) sierpanelen daksystemen en isolatieplaten. Het bedrijf heeft 4.800 medewerkers en realiseert een omzet van 14 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid.

Sinds 2005 maakt onze klant deel uit van het Amerikaanse beursgenoteerde Mohawk Industries Inc. Mohawk is wereldwijd het grootste vloerbekledingsbedrijf met productie-eenheden in Noord- en Zuid-Amerika Europa Rusland en Azië. De groep is genoteerd op de beurs (NYSE) realiseert een omzet van $ 81 miljard en heeft 34.000 medewerkers internationaal.

Als werkgever onderscheiden zij zich als een gedreven innovatief groeibedrijf waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen voor succes. Investeringen in mensen en technologie kenmerken de UNILIN-bedrijfscultuur. De headquarters zijn gevestigd in Wielsbeke bij Waregem vlakbij de E17 en hierdoor vlot bereikbaar.

MACHINEBEDIENER KANTENVERLIJMER

Functieomschrijving

Jouw takenpakket als MACHINEBEDIENER KANTENVERLIJMER: ? Je bent verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van de kantenverlijmer en volgt hierbij de productieplanning op en past aan waar nodig. ? Je stelt de frezen in volgens het afplakprofiel zowel op de langskant als de dwarskant. ? Je voert de nodige kwaliteitscontroles uit volgens product- en kwaliteitsspecificaties. ? Je registreert stilstanden afwijkingen en kwaliteitsopmerkingen.

Profiel

Onze profielschets van een MACHINEBEDIENER KANTENVERLIJMER voor deze vacature:

? Je hebt bij voorkeur een eerste ervaring in productie als machinebediener.
? Je bent in staat om productiestoringen juist in te schatten.
? Je bent veiligheids- en kwaliteitsbewust.
? Je neemt je verantwoordelijkheid en houdt ervan om nauw samen te werken met je collega?s.
? Je bent vertrouwd met het gebruik van de computer.
? Je bent bereid te werken in een 3 ploegenstelsel.

Aanbod

Dit bedrijf is een bijzonder sterk groeibedrijf internationaal actief financieel gezond en gedreven door innovatie. Deze onderneming wordt gedragen door een team van collega?s die professionaliteit en entrepreneurship hoog in het vaandel dragen. Hun aanbod in ruil voor jouw expertise creativiteit en dynamiek: een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen doorgroeimogelijkheden en een ruim opleidingsaanbod.

Interesse?

VG13/BUO
West-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 2 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Bepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Andere ambachten' jobs in West-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.