Terug naar zoekresultaten

Machinebediener drukkerij

328546852

Via AGO Jobs & HR

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Machinebediener drukkerij

Functieomschrijving

Voor een internationaal bedrijf van kunststof verpakkingen voor de lijm- en silliconenindustrie, gelegen te Temse, zijn wij op zoek naar een machinebedienaar voor de drukkerij. Dit voor de spuitgietafdeling.

Profiel

Je bent analytisch ingesteld bij probleemverhelping, hebt oog voor detail en draagt orde en netheid hoog in het vaandel.
Je bent een doorzetter, een enthousiasteling en beschikt over een goed technisch en organisatorisch inzicht. Je vindt het een uitdaging om een mooi resultaat neer te zetten, ook onder hoge druk.
Je bent bereid om in 2 ploegen te werken.

Aanbod

Je hebt een sleutelfunctie in een stabiel en vooruitstrevend bedrijf met een duidelijke missie en strategie en investeringsbeleid.
Je komt terecht in een moderne productieomgeving met hoogwaardige technologie en hoge automatisatiegraad. Je krijgt een intensief opleidingsprogramma en fikse uitdagingen om hogerop te geraken. Een loonpakket in overeenstemming met de behaalde technische performantie. Een aangename werksfeer, en een verregaand competentiebeleid. Je verlofplanning is vrij in te plannen.
Dendermonde

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 15 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Operator kunststofverwerking
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Dendermonde (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator kunststofverwerking' jobs in Dendermonde meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.