Terug naar zoekresultaten

Machine operator

378293783

Via AGO Jobs & HR

Staat 15 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Machine operator

Functieomschrijving

Voor een groeiend bedrijf te Dendermonde zijn we op zoek naar gemotiveerde machine-operatoren. Je bouwt de inpakmachines veelvuldig om en stelt ze in aan de hand van de verpakkingsinstructie. Je zorg ervoor dat de verpakkingslijn voortdurend zo optimaal mogelijk draait. Je controleert coderingen, sealing en werking van de metaaldetector. Je lost kleine technische storingen op en voert onderhoudsopdrachten en preventieve inspecties uit. Je bekommert je om orde en netheid van je werkomgeving en werkt volgens onze kwaliteit- en hygiënenormen.

Profiel

Op de eerste plaats heb je voldoende technisch inzicht en ervaring om onze volautomatische inpaklijn zelfstandig te bedienen. Bovendien kan je nauwgezet, ordelijk en hygiënisch werken. Je bent ook bereid om in een 3-ploegenstelsel te werken. Je streeft ernaar om de productiedoelstellingen te behalen en te verbeteren. Je kan op een duidelijke en heldere manier instructies geven en je ploeg overdragen aan een collega. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en zelfstandig werken is voor jou geen probleem.

Aanbod

Je komt terecht in een stabiel familiebedrijf met een dynamische werkomgeving en fijne collega's. Wij bieden je een competitief salaris en een voltijds contract.
Dendermonde

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 13 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Operator voeding
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Dendermonde (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator voeding' jobs in Dendermonde meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.