Terug naar zoekresultaten

1 van 3

Volgende
TUI

Luchtvaart Specials 24/7

Bij TUI | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 14 dagen op Jobat.be

Kies voor een job bij TUI en help elke dag onze belofte 'Discover your smile' waar te maken. Wist je dat TUI Belgium de grootste Belgische toerismegroep is? Een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Geef jouw (internationale) ambitie vleugels binnen ons bruisende team van 2000 gedreven collega's. Met de verticale, horizontale en geografische doorgroeimogelijkheden zitten je carrièreplannen meteen op kruissnelheid. 
Ga bij ons de uitdaging aan met de TUI-smile op je gezicht: het symbool voor de waardering en tevredenheid van onze klanten, én van onze medewerkers. 

Luchtvaart Specials 24/7

Functieomschrijving

Voor de 24/7 Nooddienst te Zaventem is TUI op zoek naar nieuwe Customer Service Duty Officers.  Werken binnen deze afdeling betekent werken binnen het hart van het bedrijf!

 

Je hebt een unieke job met een flexibel takenpakket en uurrooster. Hieronder een beschrijving van de belangrijkste taken:

  • Samen met je collega’s sta je dag en nacht in voor de coördinatie van de vluchtverstoringen.
  • Vertragingen, annuleringen of wijzigingen in de vliegschema’s kunnen grote gevolgen hebben. Jij kan enerzijds op een zelfstandige manier en anderzijds in samenwerking met andere afdelingen tot een oplossing komen.
  • Als centraal aanspreekpunt zorg je voor een optimale communicatie zowel naar interne als externe partners toe, alsook naar de klanten.
  • Sociale media is voor jou niet vreemd. Met een vlotte pen kan jij naargelang de TUI-waarden antwoorden op de berichten die verschijnen op Facebook, Twitter, Instagram…

 

Profiel

Je hebt een brede blik op de processen binnen de luchtvaart en je hebt operationele inzicht en kennis. Je bent een grote teamplayer en blinkt uit in probleemoplossing en stressbestendigheid. Je bent zeer klantgericht en je zorgt steeds dat alle partijen tijdig, grondig en correct geïnformeerd zijn. Je verliest hierbij de prioriteiten niet uit het oog. Ook in moeilijke omstandigheden houd je het hoofd koel en blijf je op een positieve en professionele wijze functioneren en communiceren. Aangezien je aan de slag gaat in een internationale omgeving ben je Nederlands, Frans en Engels machtig. Je weet hoe je in deze drie talen vlot en professioneel boodschappen kan meedelen. Daarnaast ben je bereid om te werken naargelang een flexibel uurrooster: je werkt in drie shiften: een vroege shift van 6u-14u, een late shift van 14u-22u en een nachtshift van 22u-6u. Je werkt ongeveer 4 nachten per maand. Daarnaast is weekendwerk alsook werken op officiële feestdagen mogelijk.
 

Ben je gebeten door de luchtvaart? Heb je een bachelordiploma Toerisme of al enig relevante werkervaring binnen de toeristische sector? Ben je flexibel ingesteld? Schrikken afwijkende uren en dagen je niet af? Blijf je rustig en bedachtzaam in tijden van crisis?

Dan ben jij de ideale persoon voor deze job!

Aanbod

We bieden jou een baan bij het grootste reisbedrijf van Europa met gedreven en enthousiaste collega's binnen TUI Benelux én daarnaast ook de mogelijkheid om samen te werken met onze Europese collega's in jouw vakgebied. Je maakt deel uit van een dynamisch bedrijf met heel wat internationale contacten.

 

TUI biedt je ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen TUI Group via specifieke talent programma's en mogelijke opleidingen. Ook kun je via TUI aansluiten bij een hospitalisatieverzekering, als je dit zelf wenst. Werken bij een reisbedrijf heeft natuurlijk nog voordelen, zoals het boeken van je eigen reis of de reis van naaste familie mét personeelskorting. Daarnaast hebben we door contacten ook nog korting op verschillende hotels, vakantieparken en luchthavenparkings.

Een extra pluspunt aan deze job bij TUI te Zaventem is dat het gaat om een job waar vakantie en de luchthaven nooit veraf zijn!

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 46 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Vluchtvoorbereider' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.