Terug naar zoekresultaten Vorige

10 van 10

Lotus Bakeries Lembeke zoekt QC-Assistant

457558261

AGO Jobs & HR | Lembeke | Interim, Voltijds

Staat 34 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Lotus Bakeries Lembeke zoekt QC-Assistant

Functieomschrijving

U staat in voor de organisatie en uitvoering : Kwaliteitscontroles op afgewerkte producten. Voorbereiden plan staalname en kwaliteitsinstructies , up-to-date houden; en voorleggen aan de plant en / of QA manager ter goedkeuring; Noteren van de controleresultaten op rapporteringsformulieren; Melden van belangrijkste fouten aan de betreffende verantwoordelijke kwaliteitsbeheer en/ of aan de betreffende productie-verantwoordelijke; Verwerken van kwaliteitsbeoordelingsgegevens en opmaken kwaliteitsbeoordelingsrapporten. Analytisch labo. Ondersteuning van de analytisch laborant in: Uitvoeren van fysische en chemische analyses overeenkomstig de opgemaakte kwaliteitsplannen of op vraag van R&D (projecten) en productie (procescontroles, niet-conformiteiten); Rapporteren van de analyseresultaten aan de aanvragers en zorgt voor het databestand van de analyseresultaten; Uitvoeren van de kwaliteitscontroles op het verpakkingsmateriaal volgens controleplan. Microbiologisch labo. Ondersteuning de laborant microbiologie in: Uitvoeren van microbiologische analyses overeenkomstig de opgemaakte HACCP-plannen; Uitvoeren van hygiënecontroles in de productieafdelingen volgens het uitgewerkte HACCP- plan; Rapporteren van de analyseresultaten aan de aanvragers; Onderhouden van het databestand van analyseresultaten. Kalibratis. Ondersteuning van de laboranten in: Uitvoeren van kalibraties op balansen en thermometers in de diverse afdelingen. Uitvoeren van kalibraties op de meetmiddelen aanwezig in het microbiologisch laboratorium.

Profiel


Opleiding Bachelor Agro-Biotechnologie of andere relevante bachelor opleiding.
Je hebt al een relevante werkervaring opgebouwd.
Je werkt nauwkeurig en gestructureerd en hebt een zeer goed oog voor detail.
Je bent uitermate kwaliteitsbewust.
Je kan je lange tijd concentreren.
Je bent support gericht en een vlotte communicator.
Je bent heel zelfstandig maar kan ook heel goed in team werken.
Je kan duidelijk (schriftelijk) communiceren en bent in staat om zelf een dagplanning te maken op basis van een maandplanning.
Je hebt basis kennis van Engels en Frans.
Je hebt een basis kennis van Excel.

Aanbod

Lotus Bakeries investeert in mensen. U komt terecht in een professionele omgeving met duidelijke ambities. Lotus Bakeries biedt u verantwoordelijkheden en ruimte om mee te denken en u persoonlijk verder te ontwikkelen. Uiteraard wordt een competitief en volledig salarispakket voorzien, in lijn met uw ervaringen, uw competenties en uw toegevoegde waarde. Plaats van tewerkstelling hoofdzetel lembeke.

Af en toe periodieke opdrachten op andere sites (Eeklo, Oostakker, Courcelles, Comines, Geldrop).

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Lotus
Gentstraat 52
9971 Lotus
Tel.: 09 277 21 12
Email: lotusbakeries@ago.jobs
Eeklo

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 16 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Labo' jobs in Eeklo meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.