Terug naar zoekresultaten

LOKETBEDIENDE

384327184

Via AGO Jobs & HR | Beveren-Waas | Interim, Voltijds

Staat 19 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

LOKETBEDIENDE

Functieomschrijving

Maandelijks worden er op onze sites in Vilvoorde en Hoboken circa 3500 containers verhandeld, deze worden aan- en afgevoerd met onze binnenvaartschepen. Als loketbediende sta je in rechtstreeks contact met de vrachtwagenchauffeurs die zich aanmelden. Je verduidelijkt waar ze hun lading mogen lossen of laden en maakt alle documenten in orde. Je zorgt voor een correcte en efficiënte planning van onze vrachtwagens. Je bent het aanspreekpunt voor collega's, klanten en externe partijen en zorgt ervoor dat het gehele proces zo optimaal mogelijk verloopt.

Profiel

Je bent een administratieve duizendpoot met sterke interesse in de logistieke sector. Heb je nog geen ervaring in een soortgelijke functie maar bruis je van motivatie en enthousiasme om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Dan kom je zeker ook in aanmerking! Je wordt opgeleid door ervaren collega's die met veel plezier hun kennis delen. Je kan autonoom werken en je bent oplossingsgericht met een echte hands-on mentaliteit. Je kan vlot werken met de courante MS office toepassingen zoals Excel en Word. Werken in afwisselende ploegen (vroege 5u30-13u30 / late 13u30-21u30) is voor jou geen probleem.

Aanbod

Je takenpakket is even divers als boeiend. Je komt in een team terecht waar je zal samenwerken met collega's die zich onderscheiden door hun engagement en enthousiasme. Plaats tewerkstelling is gesitueerd in Vilvoorde.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Beveren
Grote Markt 10
9120 Beveren
Tel.: 03 750 91 91
Email: Beveren@ago.jobs
Sint-Niklaas

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 9 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Loketbediende
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Beveren-Waas (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Loketbediende' jobs in Sint-Niklaas meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.