Terug naar zoekresultaten

Logistieke duizendpoot

377870160

Via AGO Jobs & HR

Staat 14 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Logistieke duizendpoot

Functieomschrijving

Voor een trouwe klant in Evergem zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een ervaren logistieke duizendpoot met een reachtruckattest. Het bedrijf is een grote opslagruimte en goederenbehandelaar uit de streek, dat gekend staat voor slimme fijnmazige distributie. Wij helpen hen in de zoektocht naar een ervaren reachtrucker die ook met de heftruck kan rijden om mee te helpen in het bedrijf: laden, lossen, stockeren, behandelen en zo veel meer. Ben jij de logistieke duizendpoot die we zoeken? Neem dan meteen contact met AGO Zelzate!

Profiel

Je bent in het bezit van een geldig reachtruckattest en je hebt al ervaring als rechtruckbestuurder. Heb je ervaring met de heftruck of heb je een attest? Dan speelt dit zeker in jouw voordeel!
Je staat open voor een tweeploegenstelsel en je bent iemand die zich flexibel opstelt in functie van jobinhoud en uren.

Aanbod

Je komt terecht in een sympathiek bedrijf waar iedereen iedereen kent. Je start onder interimcontract dat snel kan overgaan in een vast contract. Naast het barema-loon krijg je ook nog je ploegenpremie en maaltijdcheques uitbetaald.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 14 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Magazijnbeheer' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.