Terug naar zoekresultaten Vorige

10 van 137

Volgende

LOGISTIEK VERANTWOORDELIJKE

* Sterk in people management

* Combinatie van warehousing en expeditie

* Oog voor optimalisatie

Via Hays Gent

Staat 10 dagen op Jobat.be

Voor onze klant, een productiebedrijf in de regio van Maldegem met klanten wereldwijd, zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics Gent op zoek naar een Logistiek Supervisor.

LOGISTIEK VERANTWOORDELIJKE

Functieomschrijving

Je stuurt in deze functie een team aan van 2 teamleaders en een 25-tal magazijniers, en rapporteert zelf rechtstreeks aan de Plant Manager. Dagelijks coördineer en plan je de activiteiten voor je team. Je coacht je medewerkers, begeleidt hen, volgt hen op en stuurt hen bij waar nodig. Tevens zorg je voor de goede werking en sfeer in je team. Je rapporteert de KPI's en doelstellingen van je team en neemt de nodige acties om die ook te behalen. Je biedt tevens ondersteuning aan de internal sales medewerkers in het kader van shipments en volumeberekeningen. Je draagt zorg voor een efficiënte werking van de bestaande logistieke processen, maar je durft deze ook kritisch te benaderen en te veranderen wanneer nodig (voorraadbeheer, locatiebeheer, ABC-analyses, cycle count, behandelen van verbetervoorstellen, procesverbeteringen met productie en aankoop, …).

Profiel

Je hebt een aantal jaren leidinggevende ervaring in een logistieke omgeving en combineert dit met kennis van planning en expeditie. Je bent een sterke people manager en je bent in staat om optimalisaties binnen jouw divisie te initiëren en door te voeren. Je bent een dynamisch en communicatief persoon die graag resultaatgericht werkt. Bovendien heb je een goeie kennis van Excel.

Aanbod

Dit is een vaste functie met verantwoordelijkheid in een familiale omgeving met een open bedrijfscultuur. Je ontvangt een brutoloon met een mooi pakket aan extralegale voordelen en 9 ADV-dagen.

Interesse? Solliciteer dan snel online of contacteer Ann Vanden Auweele bij Hays Purchasing & Logistics Gent voor meer info.

Eeklo

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 50 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Logistiek management' jobs in Eeklo meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.