Terug naar zoekresultaten

Logistiek Operator (2-ploegen) - Regio Gent

440473369

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 31 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Logistiek Operator (2-ploegen) - Regio Gent

Functieomschrijving

AGO Technics is voor een klant actief in de voeding op zoek naar een laad- en losoperator in 2 ploegen. De goederen worden geleverd met vrachtwagens of met schepen. Dit laad- en losproces ga je in goede banen leiden. Je staat niet alleen in voor het laden en lossen, maar ook voor de administratie die hiermee gepaard gaat. Om de kwaliteit van de grondstoffen en de goederen te garanderen, ga je ook stalen nemen. Deze stalen worden onderzocht in het labo. Het uitvoeren van bepaalde standaard controles maakt dan ook een vast onderdeel uit van je takenpakket. Een ander onderdeel van deze job is dat je ook polyvalent wordt ingezet op de ganse site om de overige diensten te ondersteunen. In deze job heb je dan ook contact met alle diensten binnen de ganse fabriek, de logistieke afdeling, het laborant, de schippers? Kortom, een zeer gevarieerde en uitdagende job waarbij je de ganse fabriek leert kennen.

Profiel

Onze witte raaf voor deze functie heeft naast een gezonde dosis motivatie ook een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een enorme zin om buiten te werken. Ervaring in een gelijkaardige functie is geen absolute must. Ben je op zoek naar een job met veel zelfstandig en hiermee gepaard ook veel verantwoordelijkheid? Ben je een krak in het leggen van prioriteiten? Kan je perfect inschatten welke vrachtwagen of welk schip het eerst moet worden geladen/ gelost? Om deze beslissingen te nemen, kan je beroep doen op een goed redeneervermogen. Hoeveel vloeistof kan er in een tank, hoe dien je bepaalde zaken te berekenen of om te rekenen? Hou je ervan om veel in beweging te zijn tijdens de werkuren? De koude, de regen en de wind schrikken jou niet af. Het huidig team bestaat uit 5 personen, heden wordt er gezocht naar een 6de collega. Je werkt in 2 ploegen (5u-13u en 13u-21u). Aangezien het team uit 6 personen zal bestaan, ben je een maal om de 6 weken van permanentie op zaterdag. Deze planning ligt lang op voorhand vast en dit kan onderling worden gewisseld.

Aanbod

Na een positieve interimperiode wordt er een contract van onbepaalde duur aangeboden. Voor deze functie is er ook een specifiek traject uitgebouwd, je kan steeds groeien binnen je huidige functie. Bovendien krijg je een mooie verloning. Er worden ook maaltijdcheques aangeboden ter waarde van 8 euro, er is een groepsverzekering verbonden aan het sectorfonds, je kan instappen in een hospitalisatie verzekering mits een eigen bijdrage? Je komt terecht in een firma die je alle mogelijkheden biedt om jezelf te ontplooien en te verbeteren in alle facetten van een sterk geautomatiseerd productieproces binnen de voedingssector. Interesse? Stuur dan zeker jouw persoonlijk CV naar gent.technics@ago.jobs

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 19 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator voeding' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.