Terug naar zoekresultaten

Logistiek medewerker

368737109

Via AGO Jobs & HR

Staat 5 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Logistiek medewerker

Functieomschrijving

Binnen de afdeling afwerking voer je ondersteunende logistieke taken uit met als doel de efficiëntie en productiviteit te garanderen. Binnen de afdeling afwerking worden gedrukte vellen d.m.v. verschillende processen zoals afstapelen, trillen, snijden en standen afgewerkt tot verpakte labels. Je brengt volle paletten weg, voert lege paletten wegen en zet ze op de voorziene plaatsen. Je haalt getrilde paletten uit de rekken die je klaarzet om te snijden. Je staat in voor de communicatie met de slijpafdeling welke stansmessen moeten worden gebracht of teruggevoerd. Je helpt ook mee met het voorbereiden van dozen: dozen maken voor orders, deksels kleven, voorraad bijhouden en bijvullen.

Profiel

Je hebt grote interesse in een logistieke functie binnen een productieomgeving. Je toont je binnen deze functie aan je meest analytische kant waardoor je inzicht verkrijgt in de werking van de afdeling en de planning. Verder ben je een geboren organisator en weet je prioriteiten te stellen. Onverwachte situaties vormen geen uitdaging voor jou. Zelfstandig werken en presteren onder druk schrikken je niet af. Tot slot kan je vlot en veilig werken met een stapelaar of bent bereid om dit aan te leren. Je kan ook werken in twee ploegen.

Aanbod

Een boeiende job binnen een bedrijf die wereldmarktleider is . Er wordt gezorgd voor een grondige opleiding en introductie. Ons bedrijfsklimaat is zeer dynamisch waar volgende kernwaarden in de schrijnwerpers staan: flexibiliteit, leervermogen, open communicatie en werken in team.
We voorzien een aantrekkelijke verloning in verhouden met je competenties.
Ben jij de teamplayer die we zoeken?
Eeklo

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 9 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Magazijnbeheer
  • Sector: Uitgeverijen en Drukkerijen
  • Maldegem (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Magazijnbeheer' jobs in Eeklo meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.