Terug naar zoekresultaten Vorige

10 van 44

Volgende

LOGISTIEK MEDEWERKER RETOURS

Ben je op zoek naar een logistieke administratieve functie met regelmatig magazijnwerk en opvolging van schadegevallen?

Hays | Lier | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 17 dagen op Jobat.be

* Combifunctie van administratieve taken en operationele opvolging in magazijn
* Hoofdtaak is de logistieke administratie verwerken
* Familiale en open sfeer met flexibele werkuren

LOGISTIEK MEDEWERKER RETOURS

Functieomschrijving

Voor onze klant, een gekend verhuurbedrijf in een technische nichemarkt, zijn wij vanuit Hays Logistics op zoek naar een logistiek backoffice medewerker voor de retours.

Van zodra de vrachtwagens het materiaal opnieuw komen lossen, zal je instaan voor het opvolgen/controleren op schade en worden er foto's gemaakt. Hierna wordt er bepaald in overleg of de schade door de klant is gemaakt of door het gewoon gebruik van dit materiaal. Hierna zal je het dossier aanmaken en administratief opvolgen in het systeem. Verder neem je contact op met de reparatieafdeling, stel je retourbonnen op en geef je door aan de klant wat er gefactureerd zal worden. Je zal administratief instaan voor de volledige retourverwerking. Je hebt veel contact met de interne afdeling, maar zelden met de gebruikers/eindklanten.

Profiel

Idealiter heb je een eerste ervaring binnen een logistieke afdeling als administratief medewerker of magazijnbediende. Je staat open voor een combinatie van administratie en regelmatig eens van je plaats komen om schade te controleren van materiaal en foto's te nemen. Je bent nauwkeurig naar administratie toe en communicatief ingesteld. Je hebt een goede kennis van Nederlands en Engels en durft je uitdrukken in het Frans.

Aanbod

Onze klant biedt je een uitdagende en afwisselende job in een interessante omgeving. Je zal kunnen beschikken over een aantrekkelijk salarispakket met enkele voordelen zoals maaltijdcheques (€8/gewerkte dag) en 12 ADV-dagen. Onze klant zet in op een leuke werksfeer en werkt met flexibele uren: tussen 7u en 9.30u opstarten en vanaf 15.30u stoppen.

Heb je een eerste werkervaring binnen de logistieke sector en toon je interesse in deze vacature? Solliciteer dan snel online of contacteer ons op 03/202.79.79!

Interesse?

Hays Response Antwerpen
Sam Peeters
032027979
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Lier

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 22 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Planning, stock & inventory' jobs in Lier meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.