Terug naar zoekresultaten

Logistiek Manager

382856568

Via AGO Jobs & HR | Antwerpen | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Logistiek Manager

Functieomschrijving

Je wordt eindverantwoordelijke voor de logistieke operaties van onze klant in België. Onder jouw bevoegdheid vallen twee grote logistieke operaties waar je te maken krijgt met ontvangst, orderpicking en verzending van verse groenten en fruit. Je waakt over de personeelsplanning. Je volgt KPI?s en rendementen op, maakt kostprijsberekeningen en stuurt dit bij. Je analyseert knelpunten, lost problemen op en zorgt voor een voorkomingsbeleid. Je onderhoudt contacten met de retail-klanten. Je werkt mee aan projecten bijvoorbeeld : nieuwe investeringen, herlocatie of integratie van magazijnen, veranderingen van leeggoed flows, opstarten met nieuwe producten, enz. Je werkt processen en procedures uit die inspelen op seizoensveranderingen, wijzigende hoeveelheden, nieuwe producten, wijzigingen in verpakking, rapporteringsvragen van klanten etc. Je werkt nauw samen met de verschillende diensten o.a. productie, kwaliteit,?en Transport. Je rapporteert aan de Operations Director die zowel voor productie als logistiek en technische dienst verantwoordelijk is. Aan jou rapporteert een magazijnbediende en een ploegverantwoordelijke die samen met zijn teams supervisors en magazijniers instaat voor het dagdagelijkse beheer. In totaliteit zijn er een 80-tal medewerkers actief binnen de logistieke operaties. De operaties spelen zich af in een koude omgeving ( /- 2,5°) in een dag functie, met medewerkers die over 2 ploegen en in het weekend werken.

Profiel

Je hebt reeds een ruime ervaring als ploegverantwoordelijke of je hebt reeds een eerste ervaring in een leidinggevende, operationele functie, bij voorkeur binnen een productiebedrijf.

Je stelt de juiste prioriteiten, bent organisatorisch sterk, en je weet je team goed aan te sturen en te coachen. Je bent flexibel, gedreven en enthousiast. Je bent Nederlandstalig. Je bent bereid om 1 zaterdag op 4 te werken.

Aanbod

Je kan rekenen op een competitief salarispakket
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Ago Jobs & HR Antwerpen

Alle jobs Logistiek management

Populaire jobs in Logistiek management:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Logistiek management
  • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
  • Antwerpen (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Logistiek management' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.