Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 128

Volgende
Introduce

Logistiek Manager (m/v)

Via Introduce

Staat 17 dagen op Jobat.be

Reken op Introduce als jouw ervaren partner in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging, en nieuw teamlid of (nieuwe) manieren om talent te boosten en ontwikkelen binnen jouw organisatie.

DS Smith is met 4 divisies – packaging, paper, plastics en recycling - een toonaangevende leverancier van duurzame verpakkingsoplossingen, heeft ruim 27.000 werknemers in dienst en is actief in 37 landen wereldwijd. Als Packaging Strategists ontwerpen en produceren wij verpakkingen die de resultaten van onze klanten verbeteren door hun verkoop te verhogen, hun kosten te verlagen en de risico’s te beheersen. 

Logistiek Manager (m/v)

Functieomschrijving

Voor onze klant DS Smith zijn wij op zoek naar een Logistiek Manager (m/v)

Als Logistiek Manager ben je verantwoordelijk voor de warehouse- en opslagactiviteiten alsook de productieplanning van de divisie Packaging in Buggenhout. Deze divisie staat in voor de productie en het transport van verpakkingen in karton. Je stuurt een team aan van 5 logistiek medewerkers en 25 arbeiders en samen met hen zorg je ervoor dat alle leveringen op tijd en correct gebeuren. In overleg met je productieplanner ben je daarnaast verantwoordelijk voor een efficiënt verloop van de totale productieplanning. In samenspraak met je transportplanner streef je lean werken en een optimale beladingsgraad na. Door een constante bijsturing van planning en forecasting op het terrein kan je oplossingen op maat aanbieden en een correcte en kwalitatieve levering van de producten voor de klanten garanderen. Verder sta je in voor het beheer van de voorraad, de budgetopvolging en de rapportering van alle resultaten aan je direct leidinggevende. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de afdeling expeditie en je creëert een vlotte samenwerking met de productie, de aankoop, klantendienst en andere afdelingen. Je zorgt er bovendien voor dat alle werkzaamheden op een veilige manier kunnen verlopen. Tenslotte rapporteer je aan de Plant Manager.
 

Profiel

 • Je beschikt minimum over een bachelor diploma of bent gelijkwaardig door ervaring.
 • De transport- en logistieke sector zijn niet nieuw voor jou. Je kan een brede kennis in de sector en bij voorkeur een eerste ervaring in een gelijkaardige functie voorleggen.
 • Je beschikt over de nodige leidinggevende capaciteiten om een klein team aan te sturen maar toont daarnaast ook een hands-on mentaliteit.
 • Sterke communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht typeren jou waardoor je op een constructieve manier kan overleggen met interne en externe partners.
 • Je draagt veiligheid hoog in het vaandel.
 • Je kan vlot werken met een standaard MS office en ERP-pakket.

Aanbod

Je komt terecht in een ambitieuze internationale organisatie. DS Smith Packaging biedt je een functie met veelzijdige verantwoordelijkheden in een dynamische omgeving waar veiligheid, verantwoordelijkheidszin en resultaatgerichtheid centraal staan. Je kan rekenen op een uitgebreid opleidingsprogramma, een marktconforme verloning en interessante extralegale voordelen.  
 
Dendermonde

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 22 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Logistiek management
 • Sector: Logistiek, Transport en Handling
 • Buggenhout (standplaats)
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Logistiek management' jobs in Dendermonde meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.